Amedspor Gençlerine yatırım yapıyor

DİYARBAKIR - TFF 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetleri deplasmanda Gümüşhanespor ile 0 -0 beraber kalarak Play-Off umutlarını yitiren Yeşil-Kırmızılı ekip, bundan sonraki kalan maçlarında genç sporcularına yer vererek yeni sezonun alt yapısını ve  kadrosunu oluşturmayı planlıyor.

Amedspor Gençlerine yatırım yapıyor

Amed Sportif Faaliyetleri Teknik heyeti Yönetim Kurulu’na vermiş olduğu rapor doğrultusunda gelecek yeni sezona daha güçlü ve daha geniş bir kadro oluşması için ligde kalan maçlarında gençlerine ve alt yapıda alacakları sporcular ile ligi bitirecekleri belirlendi.

GENÇLERİ KAZANMA ZAMANI

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mehmet Budakın, deplasmanda Gümüşhanespor ile 0 -0 beraber kalarak Play-Off umutlarını yitirdiklerini ama en önemlisinin yeni sezona genç ve alt yapıdan sporcuları  kadroya katarak kazanma fırsatı yakalamak olduğuna vurgu yaparak, “Bazı maçlarda 18 kadromuza alarak görev verdiğimiz genç yetenekler olduğunu herkes gördü ve fırsat vermediğimiz zamanlarda ise maçlarda nasıl istekli, azimli, hırslı, olduklarını kanıtlayan gençlerimize bundan sonraki kalan maçlarda yer vermeyi düşünüyoruz. Çünkü büyük bir fırsat bizim için geçleri kazanmak acısında çünkü ligde ne bir Şampiyonluk Hedefimiz Ne Play-Off’a kalma umutlarımız ne de kümeye düşme korkumuz var. Ligde 37 puanla 9. sıradayız sıralamada çok rahat konumdayız. Onun içinde bu fırsatı kullanmak istiyoruz. Amedspor formasını giymiş gibi oynayan ve takımda kadrosunda görev bekleyen genç yeteneklerinin kazandırmanın ve daha da alt yapıdan gelecek olan sporcuların olması ayrı bir güç ve tatlı bir rekabet ortamı oluşacaktır. Sadece Amedspor kazanmayacak bu gençleri hem de Türk Futbol kazanacaktır. Bu anlamda Amedspor Yönetim Kurulu’na verdiğimiz rapor doğrultusunda ve yönetimi kurulu onayı ile ligde kalan maçlarımızda daha çok gençlere yer ve forma şansını vererek sporcularımızın gelişimlerini tamamlaması amaçlıyoruz ve bu karar doğrultusunda bazı oyuncularımızla da yollarımızı ayırma zorunluluğu doğmuştur. Bundan sonraki süreçte gençlerimize verdiğimiz fırsatları iyi kullanarak Amedspor’un formasını uzun yıllar layıkıyla hizmet edeceklerini düşündüğümüz genç sporcularımıza inanıyoruz”dedi

GELECEĞİN TAKIMI

Tecrübeli teknik adam Budakın, “Geleceğimiz olan gençlerimiz umut dolu Bünyamin Yürür aldığı formanın hakkın sahada verdiğini gördük tabi oynaya oynaya tecrübe kazanacaklar. Geçen haftalar Muhlis İstemi bu gibi maçlarda kadroda yeri almış büyük başarı göstererek gol ve gollerinde asistliğini yapmıştı. Tabi sadece bunlar değil takım kadrosuna katacağımız Ferat Yaşar da takım kadrosunda yerin almıştı. Bu maçta sırası ile birer iki şer takım kadrosuna gençlerimiz katarak alt yapıya da ne kadar önem verdiğimiz kalan maçlarda göstereceğiz alt yapı kadromuzda bekleyen Berat Han, Ali Gaffar İçöz, Seymen Yağmur, Muhammed Ali Özdemir, Mahsum İnanç, gibi genç futbolcularımız da katarak ligi en iyi yerde tamamlayarak yeni gelecek sezona güç ve geniş bir kadro oluşturarak birkaç tane iyi tecrübeli transferler takviye yaparak hedeflediğimiz şampiyonluğu Diyarbakır’a kazandıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın yeter ki bizlere inansınlar yeter” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER