Amedspor Hedefe Odaklandı

Amedspor, yarın saat 13.00'te Seyrantepe Spor Kompleksinde konuk edeceği Fatih Karagümrük maçına odaklandı.

Amedspor Hedefe Odaklandı
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Amedspor, yarın saat 13.00'te Seyrantepe Spor Kompleksinde konuk edeceği Fatih Karagümrük maçına odaklandı.

Yeşil kırmızılı takım yarın oynanacak maçın hazırlıklarını dünkü idmanın ardından tamamlayarak tesislerinde kampa çekilip pusuya yattı. Bugün de maçın oynanacağı sahada bir ret idmanı yapacak olan Amedspor, daha sonra yeniden tesislerine geçecek ve maç saatini beklemeye koyulacak.

"Çıkışımızı sürdüreceğiz"

Amedspor'un deneyimli teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını dünkü teknik ve taktik ağırlıklı geçen idmandan sonra tamamladıklarını belirterek, galibiyete hazır olduklarını söyledi.

Ligde oynadıkları son 6 maçtan 12 puan çıkarttıklarını anımsatan Küçükbayrak, "Yarınki Fatih Karagümrük'ü yenerek son haftalardaki başarılı sonuçlarımıza yeni bir halka daha ilave etmek istiyoruz. Bu maç iç,in hafta içerisinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve artık maça hazırız. Destekleri her maçta bize güç veren vefakar taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı da kazanarak hedefimize bir adım daha ilerleyeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Takımda moral ve motivasyonun çok iyi durumda olduğuna işaret eden Küçükbayrak, daha sonra takımda kart cezalısı Caner dışında eksik futbolcunun olmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2015, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER