Amedspor Hız Kesmiyor

Amedspor transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Şu ana kadar dış transferde Sivas Belediyespor’dan Tolga Tekin,Gümüşhanespor’dan Azad Kevin Odabaşı ile anlaşan ve iç transferde de kaleci Erdi ve Yiğitcan Gölboyu ile tekrar anlaşan yönetim, dış transferde görüştüğü oyunculara imza attırmaya çalışıyor.

Amedspor Hız Kesmiyor

Amedspor’da yönetim tarafından oluşturulan transfer komitesi iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar dış transferde Sivas Belediyespor’dan Tolga Tekin,Gümüşhanespor’dan Azad Kevin Odabaşı ile anlaşan ve iç transferde de kaleci Erdi ve Yiğitcan Gölboyu ile tekrar anlaşan yönetim, dış transferde görüştüğü oyunculara imza attırmaya çalışıyor. Bir çok oyuncu ile imza aşamasına gelindiği ifade ediliyor.

Çorumspor’la Dostluk Bağı

Öte yandan Amedspor Başkanı Metin Kılavuz’un diğer kulüplere yönelik dostluk çağrısı cevap bulmaya başladı. Amedspor’la birlikte 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Yeni Çorumspor’un Başkanı Fatih Özcan,Amedspor’un bu ülkenin gerçeği olduğunu ve dostluk geliştirmek istediklerini dile getirdi. Amedspor Başkanı Kılavuz da buna karşılık vererek Çorum kenti ile kardeşlik ilişkileri içinde sporda mücadele etmek istediklerini kaydetti.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER