AMEDSPOR İÇİN KRİTİK GÜN

Amedspor,hakemin yaptığı kural hatası nedeniyle yeniden oynanmasına karar verilen maçta 3 puan arıyor. Keçiörengücü galibiyetiyle galibiyet özlemine son veren Amedspor, bugün Etimesgut Belediyespor’u da yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Seyrantepe’deki maçın başlama saati 13.00.

AMEDSPOR İÇİN KRİTİK GÜN
 TRT Kürdi’nin Görüntüleri Tekrar Getirdi

2.Lig Kırmızı Grup’ta 6 Aralık’ta oynanan ve 2-2 sonuçlanan ancak hakemin kural hatası yapması nedeniyle tekrarlanmasına karar verilen Amedspor-Etimesgut Belediyespor karşılaşması bugün oynanacak.

Hakem Celal Bayraklı, 39 ve 56.dakikalarda iki kez sarı kart gösterdiği Etimesgut Belediyespor’lu Caner Yılmaz’a kırmızı kart göstermezken,bu skandal maçın çekimini yapan tek televizyon kanalı olan TRT Kürdi tarafından tespit edildi.

Amedspor,bu görüntüler eşliğinde TFF’ye başvurarak kural hatası yapıldığını dile getirdi ve maçın tekrarını talep etti. Görüntüleri izleyen TFF’nin MHK ve diğer ilgili birimleri kural hatası yapıldığını kabul ederek maçın tekrarına karar verdi.

 

Kart Cezalısı Sıdık Forma Giyemiyor

İşte gözlerin üzerine çevrildiği bu ilginç maç bugün bir kez daha oynanacak. Geçen Pazar kendi sahasında Keçiörengücü’nü 2-1 yenerek 7 maç sonra kazanan Amedspor, bu moralle Etimesgut Belediyespor’u da yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Amedspor, bugün kazanırsa puanını 22’ye çıkarıp Play-Off için de umutlanmış olacak.

Amedspor’da Keçiörengücü maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Sıdık İstemi ile bu maçta sakatlanarak ilk yarıyı kapattığı açıklanan Ercan Çapar’ın yanı sıra takımdan ayrılan Efe Halil,Emin ve Selçuk Kaban’ın forma giymeyeceği bildirildi.

 

İki Takımın İç Saha-Deplasman Karnesi

Amedspor, bu sezon evinde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet,3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 9 puan yazdırdı. 8 gol atıp kalesinde 8 gol gördü.

Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor ise 6 deplasman maçında hiç galip gelmezken,1 beraberlik ve 5 yenilgi alarak sadece 1 puan toplayabildi. Diyarbakırspor’un eski futbolcularından Emrah Bozkurt’un da formasını giydiği Etimesgut Belediyespor, deplasmanda 2 gol atıp 11 gol yedi.

Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER