AMEDSPOR İSMET TAŞDEMİR'LE YOLA DEVAM KARARI ALDI

Yeni sezonda PTT 1. Lig’e çıkmayı hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör İsmet Taşdemir ve ekibi ile devam edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

AMEDSPOR İSMET TAŞDEMİR'LE YOLA DEVAM KARARI ALDI
 Yeni sezonda PTT 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör İsmet Taşdemir ve ekibi ile devam edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yönetimin prensipte anlaştığı Taşdemir ve ekibinin bir süredir 2. Lig ve 3. Lig Play-off'larını izleyerek transfer edilmesi planlanan futbolcuları takibe aldığı bildirildi. Daha sonra teknik heyet tarafından hazırlanacak raporla bu futbolcular için transfer girişimlerine başlanacak.

Teknik heyetle yeniden anlaşmak için her hangi bir pürüz olmadığına dikkat çeken kulüp başkanı İhsan Avcı, şampiyonluğa oynayacak kaliteli bir ekip kuracaklarını söyledi. Avcı, "Teknik heyetle lig bitmeden önce görüşmüştük. Devam etme konusunda mutabık kaldık. Kendileri de Play-off maçlarını takibe aldı. Bize yarayacak futbolcuları izliyorlar. Kaliteli bir ekip kurmak istiyoruz. Play-off maçlarından sonra teknik heyetimizle bir araya gelerek transfer için adım atacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER