AMEDSPOR LİDER AVINDA

Amedspor, 5 puan gerisinde olduğu lider Keçiörengücü ile yarın karşılaşacak. Seyrantepe’de saat 14.00’da başlayacak zorlu karşılaşma için tek hedef galibiyet.

AMEDSPOR LİDER AVINDA
 2.Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Amedspor,geçen hafta deplasmanda Anadolu Üsküdar’a 2-0 yenilerek ilk yenilgisini aldığı ligde yarın  üst sıraları yakından ilgilendiren bir maça çıkacak.

Namağlup lider Keçiörengücü’nü ağırlayacak olan Amedspor, rakibine ilk yenilgisini yaşatarak puan farkını 2’ye indirmek ve Salı günü yine Seyrantepe’de Keçiörengücü ile yapacağı  Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçına moralli çıkmak istiyor.

Amedspor’da Sakatlıkları devam eden Deniz Naki ve Yusuf’un bugünkü maçta forma giyemeyeceği açıklandı.

Bilet Fiyatları Ve Hakemler

Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen maçın bilet fiyatları tüm tribünler için 5’er TL olarak açıklandı. Bundan önceki maçlarda olduğu gibi bu maçtan önce de belediye otobüsleri ile sporseverler  şehir içinden Seyrantepe’ye ücretsiz taşınarak Amedspor’a destek sağlanacak.

K.Maraş bölgesi hakemi Ali Karatutlu’nun yöneteceği maçta Niğde’den Eser Eti ve K.Maraş’tan Mustafa Onur Özgenç yardımcı, Hatay’dan Bekir Özçelik de 4.hakemlik yapacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2016, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER