AMEDSPOR SAĞLAM ADIMLARLA GELİYOR

Geçen sezon Play-Off oynayan Amedspor, bu sezon doğrudan şampiyon olmak için kolları erken sıvadı. Teknik direktör Ahmet Yıldırım’la yeniden anlaşan, kongresini zamanında yaparak kadrosunu güçlendiren kulüp, iç transferin ardında dış transferde nokta takviyeler yapmaya başladı. Yönetim, mali açıdan güçlenmek için de sponsorluklar yoluyla önemli adımlar atıyor.

AMEDSPOR SAĞLAM ADIMLARLA GELİYOR

 Geçen sezon, uzun bir aradan sonra Play-Off oynayarak şehirde heyecan yaratan Amedspor, yarım kalan işi tamamlamak için erken yaptığı hamleler ve yapılanmayla dikkat çekiyor.

İstikrar adına ilk iş olarak teknik direktör Ahmet Yıldırım’la yola devam eden kulüp, yine istikrarlı yapıyı korumak amacıyla başkan Selahattin Yıldırım ve mevcüt yönetimle devam ederek yönetim listesine eklediği yeni isimlerle kongresini gerçekleştirdi. İç transferde takımın önemli oyuncularıyla yeniden anlaşma sağlanırken, dış transferde nokta diye tabir edilen isimlerle bir bir anlaşma sağlanıyor.

KURUMSALLAŞMA VE GELİR KAYNAKLARI İÇİN ÇALIŞMA

Kulüp yönetimi, geçen sezon yaşadığı mali sıkıntıları yaşamamak için de şimdiden önlemler alıyor. Göğüs forma sponsor işini hal eden Amedspor yönetimi, saha içi reklamları için de çalışmalar yapıyor.

Kongreden hemen sonra görev dağılımı yapan yönetim kurulu, yürüteceği çalışmalarla hem mali disiplin hem de sportif başarı ve kurumsallaşma adına başarılı bir sezon geçirerek yılların özlemi olan TFF 1.Lig’e yükselmek istiyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER