AMEDSPOR ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDI

Amedspor,kalan 5 haftada tüm maçlarını kazanıp İstanbulspor'un takılmasıyla TFF 1.Lig'e doğrudan yükseleceğine inanıyor. Trabzon'da dostluk ve misafirperverlik rüzgarı esti,yönetim Ofspor'a teşekkür etti.

AMEDSPOR ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDI
 Hedef TFF 1.Lig’e Direkt Çıkmak

2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, zorlu geçmesi beklenen maçta Ofspor’u deplasmanda 3-0 gibi farklı skorla mağlup ederek şampiyonluk yarışında bir engeli daha aşmanın sevincini yaşıyor. Maçtan sonra galibiyeti kutlayan takım, karayolu ile Diyarbakır’a döndü. Günü dinlenerek geçiren Amedspor,2 Nisan Pazar günü kendi sahasında yapacağı Kocaeli Birlikspor karşılaşması hazırlıklarına bugün başlayacak. Amedspor,kalan 5 maçı da kazanarak TFF 1.Ligi’ne çıkmak istiyor.

 

Ofspor’dan Dillere Destan Dostluk

Ofspor yönetimi ,Amedspor’a gösterdiği yakın ilgi ve dostluk nedeniyle adeta gönülleri fethetti. Maç için kente gelen Amedspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret ederek çiçek veren Ofspor yönetimi, maçın başından sonuna kadar da dillere destan bir ilgi gösterdi. Maç boyunca tribünlerde hiçbir olumsuzluk yaşanmazken,maçın ardında Amedspor’a dostluk yemeği veren Trabzon ekibi, ayrıca yöneticilere Trabzon2a özgü bazı hediyeler takdim etti.

Amedspor yönetimi,tüm Türkiye’ye örnek olabilecek bir misafirperverlik ve dostlukla karşılaştıklarına dikkat çekerek Ofspor yönetimine ve Trabzon halkına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER