AMEDSPOR TILSIMI BOZDU

Amedspor,ligin zirve adaylarından Keçiörengücü’nü sahasında 2-1 mağlup ederek 8 maç sonra kazandı.

AMEDSPOR TILSIMI BOZDU
  Seyrantepe Spor Tesislerinde güneşli bir havada oynanan karşılaşmayı 3 puanla tamamlayan Amedspor, 8 hafta sonra 3 puanı bir arada gördü.

Mehmet Sıddık İstemi’nin çift sarı karttan oyundan atıldığı maçın ardından futbolcular ile taraftarlar arasında galibiyet coşkusu yaşandı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

13.dakikada Keçiörengücü 1-0 öne geçti. Abdurrahman Kuyucu’nun sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta gelen topa iyi yükselen Rıdvan Koçak kafayla kaleci Erdi'yi mağlup etti: 0-1

Amed Sportif Faaliyetler, 25.dakikada beraberliği yakaladı. Savunmanın uzaklaştıramadığı topu takip eden Murat Yılmaz sert şutla skoru eşitledi: 1-1

34.dakikada Amedspor, penaltı kazandı. Abdullah Topkara’nın vuruşunda Keçiörengücü’nün deneyimli savunma oyuncusu Erdi  Dikmen topu elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Deniz Naki, penaltıyı gole çevirdi: 2-1

53.dakikada Keçiörengücü net bir gol şansından yararlanamadı. Savunmanın arkasına sarkan Ahmet Güven kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topa vurmakta gecikince kaleci ve savunma mutlak golü önledi.

59. dakikada orta alandan kaptığı topla ceza alanına giren Deniz Naki, arka direkte boş durumda olan Murat Yılmaz’a "al da at" dercesine pas çıkardı. Murat topa dokunamayınca mutlak gol şansı kaçtı.

66. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Okan Baydemir'in yerden vuruşunda kaleciyi geçen top az farkla auta çıktı.

SON 20 DAKİKA 10 KİŞİ

67. dakikada Keçiörengücü bir kez daha gole çok yaklaştı. Ceza alanı içinde topla buluşan Burak'ın vuruşunda savunma topu gol çizgisinden çevirdi.

75. dakikada Amed Sportif Faaliyetler’de Mehmet Sıddık İstemi,
Keçiörengücü'nden Burak'a yaptığı faulden sonra ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

88. dakikada Umut Pusat’ın ceza alanı dışında kullandığı serbest vuruşta kaleci Erdi köşeden topu kornere çeldi. Kornerden gelen topu bu kez Abdurrahman Kuyucu kafayla boş kale yerine auta attı.
Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER