AMEDSPOR TRANSFER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Spor Toto 2.Lig'de mücadele edecek olan Amedsporumuz , transfer çalışmalarına devam ediyor.

AMEDSPOR TRANSFER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
 Yeni sezonda Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi verecek Amedspor takımımız Tire1922 3.Lig takımlarından 13.05.1988 doğumlu sağ bek oyuncusu Hakan Ateş, 3.Lig ekibin 10.02.1993 Doğumlu sol bek oyuncusu Oğuz Çetinkaya ile Hollanda takımlarından İjsselmeervogels santfor olarak oynayan Emre Tekin Pınar 1994 doğumlu tecrübeli futbolcuları Amedsporumuz renklerine bağladı.

Amedsporumuzun bugün gerçekleştirilen imza törenine AsBaşkanımız Nurullah Edemen,Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Dinar katıldı.

Amedspor Kulüp Asbaşkanımız Nurullah Edemen imza töreninden sonra yaptığı açıklamada "Yönetim kurulu üyeleriyle gece gündüz demeden uyumlu bir şekilde transfer harekatı yürüttüklerini söyleyen Edemen, ‘’Şükürler olsun ki uzun uğraşlar sonucunda kadromuza katmak istediğimiz oyuncular bugün burada ve artık bundan sonra da hep beraber olacağız. Çok önemli oyuncularla sözleşme imzaladık. Çok aceleci davranıp hata yapma lüksümüz yok. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Son olarak sözlerini tamamlarken Amedspor AsBaşkanımız Nurullah Edemen Amedspor taraftarları hiç merak etmesin "Amedsporumuz şampiyonluğa oynayan ve sezon sonunda ŞAMPİYON olan takım olacaktır’’ diye konuştu
Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER