AMEDSPOR ZONGULDAK MAÇINA 2 EKSİKLE ÇIKIYOR

Diyarbakır’ın 2 ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımı Amedspor, deplasmanda Zonguldak Kömürspor hazırlıklarını tamamlarken, bu kentte seyahat öncesinde iki sakatlık can sıktı.

AMEDSPOR ZONGULDAK MAÇINA 2 EKSİKLE ÇIKIYOR
 Amedspor’da Deniz Naki’nin kburgasında iki kırık tespit edilirken, kaleci Kazım’ın da ayak bileğinde ödem ve şişlik tespit edildi.  İki futbolcu da oynayamazken, kadroda zorunlu değişikliğe gidildi. Teknik Direktör Taner Taşkın ise her şar ve koşulda Zongundak’tan mutlak galibiyet hedeflediklerini bildirdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, şampiyonluk mücadelesinde geçtiğimiz hafta zorlu maçta Büyükçekmece Tepecikspor’u 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Haftalar ilerledikçe ligde maçlar daha da zorlaşırken, artık bir puanın bile altın değerinde olduğu haftalara girildi.

HEDEFİMİZİ TUTTURDUK

Amedspor Teknik Direktör Taner Taşkın, şampiyonluk ve zirve mücadelemizde her maç ta 2 puan parolasıyla çıktıkları 5 maçta hedeflerini tutturduklarını ve 10 puan topladıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Şampiyonluk ve zirve mücadelemizde gecen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Büyükçekmece Tepecikspor’u Murat Yılmazın attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başarmıştık.  Her hafta daha da zorlaşıyor kimi Şampiyonluk hesabını yapıyor kimi play-offa kalma mücadelesi verirken kimide kümede kalma mücadelesi içerisinde haftalara giriliyor. Futbol 3 neticeli bir oyun üzerine kuruludur. Şampiyonluk ve zirve mücadelemizde her maçta 2 puan parolamızı şu ana kadar 5 hafta da 10 puan alarak başardığımıza inanıyorum. 

DENİZ VE KAZIM OYNAMAYACAK

Ne yazık ki maçı son dakikalarında Deniz Naki’ye yapılan hata hakem görmemezlikten geldi Deniz o pozisyon sonrası sakat sakat oynayarak maçı tamamladı. Soyunma odasında ağrılarının da fazlalaştığı ve iyi olmadığı söyledi. Kulüp doktorumuz tarafında hastanede MR çekildi ve sol tarafta kaburgasında 2 kırık tespit edildi. Bu hafta maalesef Deniz oynamayacak. Deniz ile birlikte Kaleci Kazım da ayak bileğinde aşık tendonunda ödem ve şişlik tespit edildi.  Bu 2 sporcumuzun da oynamaması bizim kadromuzu da zor duruma koydu.  Bu hafta deplasmanda oynayacağımız en önemli maçlarda birisi olan Zonguldak Kömürspor karşısında zorlu geçecektir. Biz buna inanıyoruz ki biz oradan da galibiyet ile ayrılacağız” 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER