AMEDSPOR,BAŞKENTTE PUAN ARIYOR

Amedspor, 2 puan gerisinde yer aldığı Etimesgut Belediyespor’la bugün Ankara’da karşılaşacak. Saat 13.30’da başlayacak maçta hedef en az 1 puanla dönerek olası düşme tehlikesinden uzaklaşmak.

AMEDSPOR,BAŞKENTTE PUAN ARIYOR
 Amedspor,ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 7 puan topladı. Ancak bu puanların 3’ü sahaya çıkılmayan Sivas Belediyespor maçından dolayı silindi. 24 puana sahip olan Amedspor, son 3 sırayı alacak takımların küme düşeceği 2.Lig Kırmızı Grup’ta düşme potasının 8 puan üzerinde yer alıyor. Sezonu korkulu rüya görmeden tamamlamanın hesaplarını yapan Amedspor, bugün kendisi gibi alt sıralarla bağını koparmak isteyen Etimesgut Belediyespor’la karşılaşacak. Dün Ankara’ya giden takımda eksik futbolcu yok.

 

Bu Defa Taraftar Yasağı Yok

 

Son iki yıldaki 62 maçın 43’ünde deplasman yasağı ile karşılaşan Amedspor’a bu kez taraftar yasağı olmadığı bildirildi. Amedspor’lu taraftarlar için bilet fiyatları 1 TL olarak açıklandı.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.

Etimesgut Belediyespor, bu sezon evinde oynadığı 11 maçta 5 galibiyet,3 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 18 puan topladı,16 gol atıp 12 gol yedi. Amedspor ise 10 deplasman maçında 4 galibiyet,1 beraberlik ve 5 yenilgi alarak hanesine 13 puan yazdırırken,attığı 16 gole karşılık kalesinde 16 gol gördü.

 

İlk Yarıda İki Kez Karşılaştılar (!)

 

İki takım bu sezonun ilk yarısında hakemin neden olduğu kural hatasıyla gündeme gelmişti. Ligin 6.haftasında Diyarbakır’da oynanan maç 2-2 sona erdi. Ancak Amedspor, hakemin çift sarı kart gösterdiği Etimesgut Belediyespor’lu Cihan Yılmaz’ı kırmızı kartla oyundan atmayarak kural hatası işlediği yönünde TFF’ye başvuruda bulundu. TFF, kural hatası yapıldığını kabul edince maç yeniden oynandı. Tekrar maçında Etimesgut Belediyespor, Amedspor’u 3-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER