AMEDSPOR,BUDAKIN'A EMANET

Amedspor’da beklenen gelişme gerçekleşti. Diyarbakırspor’lu eski futbolcu Sertaç Küçükbayrak’ın istifasıyla yaşanan teknik direktörlük sorunu Diyarbakırspor’lu bir başka eski futbolcu olan Mehmet Budakın’la anlaşılarak çözüldü. Daha önce Diyarbakırspor’da teknik adamlık ve yöneticilik de yapmış olan,11 sezon oynadığı Diyarbakırspor’da 2008-2009 sezonunda antrenör olarak Süper Lig’e çıkma başarısını da yaşamış olan Budakın, kulüpte yönetimle bir araya gelerek sözleşme imzaladı.

AMEDSPOR,BUDAKIN'A EMANET
 Amedspor’da beklenen gelişme gerçekleşti. Diyarbakırspor’lu eski futbolcu  Sertaç Küçükbayrak’ın istifasıyla yaşanan teknik direktörlük sorunu Diyarbakırspor’lu bir başka eski futbolcu olan Mehmet Budakın’la anlaşılarak çözüldü. Daha önce Diyarbakırspor’da teknik adamlık ve yöneticilik de yapmış olan,11 sezon oynadığı Diyarbakırspor’da 2008-2009 sezonunda antrenör olarak Süper Lig’e çıkma başarısını da yaşamış olan Budakın, kulüpte yönetimle bir araya gelerek sözleşme imzaladı.

30 Yıl Önce Futbola Başladığı Kulübe Hoca Oldu

Başkan Ali Karakaş ,As Başkan Aziz Elaldı ve bazı yöneticilerin hazır bulunduğu toplantıda kısa bir değerlendirme yapan Budakın,futbol hayatına başladığı kulüp olan Melikahmetspor’un  daha sonra isim değişikliği yaşayarak Belediyespor ve DİSKİSpor,son olarak da Amedspor ismini aldığını hatırlatarak 30 yıl sonra bu kulüpte teknik adam olarak dönmenin heyecanını yaşadığını söyledi. TFF Bölge Antrenörlüğü görevinden ayrılan Budakın,camia ile gönül birliği yaparak Amedspor’u hak ettiği yere getirmek istediklerini söyledi.

Teknik Heyetteki İsimler de Tanıdık

Takımın başında ilk idmana çıkan Mehmet Budakın’ın yardımcılıklarını Kayhan Sümbül,Faruk Türk,Süleyman Arpa ve Mesut Önal (kaleci antrenörü) yapacak.

Amedspor, 18 Kasım Pazar günü kendi sahasında İnegölspor’la yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını ise sürdürüyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER