Amedspor'da 3 İmza

Forvet oyuncuları Timur Kosovalı ve Tahir Babaoğlu ile sözleşme imzalandı. İç transferde Sıdık ile yeniden anlaşıldı.

Amedspor'da 3 İmza
 Amed’ten 3 Önemli Hamle

Forvet oyuncuları Timur Kosovalı ve Tahir Babaoğlu ile sözleşme imzalandı. İç transferde Sıdık ile yeniden anlaşıldı.

3 Önemli İmza Atıldı

Amedspor, transferde 3 önemli hamle gerçekleştirdi. Son olarak Keçiörengücü’nde forma giyen forvet oyuncusu Timur Kosovalı ve geçen sezon Aydınspor 1923’te yer alan forvet oyuncusu Tahir Babaoğlu ile sözleşme imzalarken,bir çok kulübün transfer listesinde bulunan Sıdık İstemi ile de yeniden anlaşmaya varıldı. Önemli oyuncularla görüşen yönetimin önümüzdeki günlerde transferde imzalar atmaya devam etmesi bekleniyor.

Akhisar’lı Mervan Gündemde

Daha önce Gümüşhanespor’dan orta alan oyuncusu Cumhur Yılmaztürk ve sağbek Mazlum Demir’le sözleşme imzalayan Amedspor,forvet ihtiyacını Timur Kosovalı ve Tahir Babaoğlu ile giderdi. Timur geçen sezon Keçiörengücü’nde 5 gol atarken,Tahir de Aydınspor’da 8 gol atma başarısı göstermişti. Akhisar Belediyespor’un genç forveti Mervan’ın ismi de transfer için geçiyor.

‘Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum’

Sözleşme imzalayan Sıdık İstemi,bir çok kulüpten teklif almasına rağmen taraftarların kendisine olan sevgisi ve yönetimin samimi davranışı nedeniyle Amedspor’da kaldığını söyledi. Başarılı futbolcu,”Ben zaten TFF 1.Lig’den geldim. Amedspor’la şampiyon olup yeniden TFF 1.Lig’de oynamak en büyük hedefimdir” ifadelerini kullandı.

İç transferde bir çok oyuncu ile yollarını ayıran Amedspor,teknik heyetin kalmasını istediği oyuncular için görüşmelere devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2017, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER