AMEDSPOR'DA AKCAN DÖNEMİ

Amed Sportif Faaliyetler aradığı teknik direktörü buldu. Yeşil kırmızılı beyazlı ekip, teknik direktör Ahmet Akcan’la anlaştı. Resmi sözleşmeyi imzalayan Akcan, takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

AMEDSPOR'DA AKCAN DÖNEMİ
 Amed Sportif Faaliyetler aradığı teknik direktörü buldu. Yeşil kırmızılı beyazlı ekip, teknik direktör Ahmet Akcan’la anlaştı.

Resmi sözleşmeyi imzalayan Akcan, takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi.


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, teknik direktör Ahmet Akcan’la anlaştı.

Taner Taşkın’dan boşalan teknik direktör görevine getirilen Ahmet Akcan, bugün düzenlenen tören ile kendisini Amed Sportif Faaliyetli yapan imzayı attı.

Talaytepe Şehmus Özer Spor Tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp başkanı Nurullah Edemen’le birlikte katılan Akcan, önemli açıklamalarda bulundu.





Diyarbakır’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akcan, Amed Sportif Faaliyetleri hak ettiği yere taşımak için ellinden gelen çabayı sarf edeceğini söyledi.

Akcan, “Amed Sportif iyi bir takım. Daha önce hem ligde hem de kupada önemli başarılara imza attı. Bu sezon biraz sorunlar yaşıyor. Ama biz Amedspor’u toparlayıp hakkettiği yere taşıyacağız. Bunun için buradayım. Futbolcularımızla gönül birliği yapıp, kısa sürede toparlanacağız” dedi.



AKCAN’A GÜVEN OYU

Kulüp Başkanı Nurullah Edemen de Amed Sportif Faaliyetlerin başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek,  bu dönemde önemli çalışmalar gerçekleştireceğini söyledi.

Ahmet Akcan’a güvendiklerini ifade eden Edemen, “Hocamızla önemli başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Hocamıza bu anlamda çok güveniyoruz” dedi.




FUTBOL ŞUBE DÖNEMİ KAPANDI

Edemen, Amed Sportif Faaliyetler’de futbol şube döneminin kapandığını takıma sportif direktörlük görevini başlatacaklarını belirtti.

Edemen, şöyle dedi:

“Takımın başına sportif direktör getireceğiz. Bu konuda arayışlarımız var. Kısa sürede bu sorunu da çözeceğiz. “


Konuşmaların ardından Akcan, kendisini Amed Sportif Faaliyetli yapan sözleşmeyi imzaladı.



İDMANA ÇIKTI

Amed Sportif Faaliyetlerin yeni teknik direktörü Ahmet Akcan, yapılan resmi, sözleşmenin ardından ilk idmanına çıktı.

Yöneticilerin de hazır bulunduğu idman öncesinde Akcan ve yöneticiler saha ortasında mini bir toplantı gerçekleştirdi.







Toplantının ardından teknik direktör Akcan, futbolcularıyla ilk idmanını yaptı.


Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER