AMEDSPOR’DA DEPREM !

Amedspor yönetimi, ligde ve kupada elde edilen başarılı sonuçlara rağmen takımdaki disiplinsizliği gerekçe göstererek teknik direktör Mesut Toros ile yollarını ayırdı, 2 futbolcuyu kadro dışı bıraktı ve 6 futbolcuya da çeşitli cezalar verdi.

AMEDSPOR’DA DEPREM !

2.Lig Beyaz Grup’ta ilk 9 haftada 17 puan toplayarak ikinci sırada yer alan Amedspor’da beklenmedik gelişmeler yaşandı. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular arasında yaşandığı iddia edilen huzursuzluğun faturasını ağır şekilde kesti.

Karşılıklı anlaşmaya varılarak teknik direktör Mesut Toros ile yollar ayrıldı. Kulübün açıklamasında, “Yönetim kurulumuzun yaptığı toplantı neticesinde Profesyonel Futbol A Takımımız teknik direktörü Mesut Toros ve ekibi ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştır.

Mesut Toros hocamıza ve ekibine bugüne dek kulübümüze verdikleri hizmetler için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.” denildi.

BÜNYAMİN VE SIDDIK İSTEMİ KADRO DIŞI BIRAKILDI

Kulüp yönetimi, disiplinsiz davranışlarda bulundukları gerekçesiyle 8 futbolcuya da çeşitli cezalar verdi. Bünyamin Yürür süresiz şekilde kadro dışı bırakılarak 30 bin TL para cezasına çarptırılırken, Mehmet Sıddık İstemi’ye 2 maç kadro dışı ve 30 bin TL para cezası verildi.

Cerem Talha Dinçer’e 30 bin TL, Denis Taşkesen’e 10 bin TL, Anıl Şahin’e 10 bin TL ve Mansur Çalar’a da 10 bin TL para cezası kesen yönetim, Murat Uslu ve ve Çağatay Yılmaz’a da uyarı cezası verdi.

TARAFTARLAR VERİLEN KARARLAR KARŞISINDA İKİYE BÖLÜNDÜ

Yönetimin aldığı radikal kararlar taraftarları ikiye böldü. Kimi taraftarlar, kararlar doğru bularak destek verdi. Bazı taraftarlar ise özellikle futbolculara verilen kadro dışı cezalarının haksız olduğunu dile getirerek bu durumun iyi giden takıma zarar vereceği görüşünde birleşti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Tarsus İdmanyurdu’nu 3-2 yenerek yarı finale yükselen Amedspor, ligde önümüzdeki iki haftayı maç yapmadan geçirecek. Bu hafta bat olacak, gelecek hafta ise ligde çekilen Kastamonuspor’a karşı hükmen galip gelecek.

HÜRRİYET

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER