AMEDSPOR'DA GÜNEŞLİ GÜNLER

Son haftalarda elde edilen galibiyetler,maddi sorunların çözülmesi gibi etkenler nedeniyle takımda yüzler gülüyor,camia Play-Off için umutlanmış durumda..

AMEDSPOR'DA GÜNEŞLİ GÜNLER
 Kısa bir süre öncesine kadar yaşadığı kaostan kurtulmaya başlayan Amedspor,hem ekonomik hem de sportif olarak geleceğe umutla bakıyor.

As Başkan Aziz Elaldı,”Bugüne kadar 3.5 milyon TL’den fazla ödeme yaptık. Hedefimiz sportif başarı ve alt yapıdan daha çok futbolcu çıkarmaktır” dedi. Teknik  patron Budakın ise,”Hem Play-OPff’u kovalayacağız,hem gençlere şans vereceğiz” diye konuştu.

Camia Geleceğe Umutla Bakıyor

Son iki maçında deplasmanda Gaziantepspor’u 4-0 ve kendi sahasında B.B Bodrumspor’u 3-0 yenerek bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanma başarısını gösteren Amedspor’da bir yandan saha sonuçlarının iyi olması,diğer yandan ekonomik ve kurumsal sorunların çözülmeye başlanması yüzleri güldürüyor. Camia, olumlu gelişmelerden dolayı geleceğe umutla bakıyor.

As Başkan Aziz Elaldı,yeni teknik heyet ve yeni yönetimle beraber olumlu bir hava yakaladıklarını,takımın başarılı sonuçlar almaya başladığını ve sorunları el birliğiyle çözdüklerini söyledi.

“Futbolcu,Esnaf Ve Personel Borçları Ödeniyor”

88764.jpg

Elaldı,”Futbolcuların peşinatlarını ödedik. Prim alacakları da yok,Bodrumspor galibiyeti dahil tüm primlerin ödemesini gerçekleştirmiş durumdayız. Stadyum sorununu diyaloğ ve istişare ile çözüme kavuşturduk. Esnaf alacaklarını kapattık,bu konuda sorun kalmadı. Personel ödemelerini gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra her şey normale dönecek. Bugüne kadar 3.5 milyon TL’den fazla ödeme yaptık yönetim olarak. STK’ların desteği var, çabası var,bunu takdirle karşılıyoruz.

“Alt Yapıyı Çok Önemsiyoruz”

Takım iyi bir hava yakaladı. Bunda teknik heyetin önemli bir etkisi var. Herkes uyum içinde çalışıyor, futbolculara özgüven geldi, dayanışma ruhu en üst seviyeye çıktı. Taraftar inanmaya başladı, her türlü desteği ve dayanışmayı gösteriyorlar. Play-Off hedefimiz canlandı. Hedefimiz ilk yarıdan kalan iki maçtan en az 4 puan çıkarmaktır. Bir diğer hedefimiz alt yapıdır,bu konuda da başarı sağlamak istiyoruz. Teknik heyetimizin bilgi ve birikimi bu konuda bizim için şanstır, avantajdır” dedi.

“Hem Play-Off,Hem Gençlere Şans”

mehmet-budakin4444.jpg

Teknik Direktör Mehmet Budakın ise son iki maçta elde ettikleri galibiyetlerin takıma pozitif bir hava kattığını söyledi. Gençlere şans vermeye devam edeceklerini belirten Budakın,”Bodrumspor’u hafta içinde iyi analiz ettik. Etkili oyuncuları olan  rakibimizi iyi bir baskı ve presle etkisiz hale getirip hücüma çabuk çıkmamız halinde başarılı olacağımızı söyledik,futbolcularımız bu planı iyi uyguladı ve 3-0 gibi farklı bir galibiyet aldık. Yeni stattaki ilk maçımız olması ve atmosfer mükemmeldi. Her şey istediğimiz gibi gitti. Kalan iki maçımızda hedefimiz 6 puan almaktır,en kötüsü 4 puan düşünüyoruz. Bunu başarabilirsek ikinci yarıda her şey farklı olur. Gençlere de şans ve destek vermeye devam edeceğiz. Nice Muhlis İstemi’ler çıkacak” diye konuştu.

 Kaynak :Tigris Haber

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER