AMEDSPOR’DA İZİN BİTTİ,İKİNCİ KAMP BAŞLIYOR

2.Lig Beyaz Grup ekibi Amedspor’da sezon öncesi ilk etap kampından sonra takıma verilen 3 günlük izin sona erdi. İkinci etap kampı da ilk etap gibi Kartepe’de yapılacak. Burada kamp sonuna kadar 4 hazırlık maçı yapılacak. Bu maçlar 12,15,18 ve 21 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Tuzlaspor,Sarıyer ve Kırklarelispor’la maç yapılması kesinleşti,4.rakip ise daha sonra belirlenecek. 21 Ağustos’ta kamp çalışmalarına son noktayı koyacak olan Amedspor,kente dönerek 3 Eylül’de başlayacak lig hazırlıklarını Diyarbakır’da sürdürecek.

AMEDSPOR’DA İZİN BİTTİ,İKİNCİ KAMP BAŞLIYOR

2.Lig Beyaz Grup ekibi Amedspor’da  sezon öncesi ilk etap kampından sonra takıma verilen 3 günlük izin sona erdi. İkinci etap kampı da ilk etap gibi Kartepe’de yapılacak. Burada kamp sonuna kadar 4 hazırlık maçı yapılacak. Bu maçlar 12,15,18 ve 21 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Tuzlaspor,Sarıyer ve Kırklarelispor’la maç yapılması kesinleşti,4.rakip ise daha sonra belirlenecek. 21 Ağustos’ta kamp çalışmalarına son noktayı koyacak olan Amedspor,kente dönerek 3 Eylül’de başlayacak lig hazırlıklarını Diyarbakır’da sürdürecek.

TRANSFER ARAYIŞLARINA DEVAM

Amedspor’da bazı mevkiler için transfer arayışları ise devam ediyor. Dış transferde daha önce Emrah Metoğlu,Erhan Eren,Kazım Sarı ve Koray Şanlı gibi futbolcuları renklerine bağlayan Amedspor, ön libero mevkisinde oynayan bir isimle anlaşarak transferi bitirmek istiyor.

Bu konuda birkaç gün içinde somut gelişmeler olması beklenirken,anlaşma noktasına varılan bir oyuncunun bölge koşullarını gerekçe göstererek son anda vazgeçtiği ifade edildi. 
Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER