AMEDSPOR'DA MADDİ KRİZ DEVAM EDİYOR

Amedspor’da iki yıldır devam eden ekonomik krizin derinleşerek had safhaya ulaştığı belirtiliyor. Geçen sezondan kalma alacakları ödeyemeyen yönetimin,kamp dönemine katılan futbolcuların peşinatları ile kamp ve malzeme giderlerini de henüz ödeyemediği iddia ediliyor.

AMEDSPOR'DA MADDİ KRİZ DEVAM EDİYOR
 İki yıldan beri ekonomik sorunlarla gündeme gelen Amedspor’da yeni sezonun başlamasına 1 aydan az bir süre kala kriz aşılmış değil.

Takım kamp çalışmaları yaparak yeni sezona hazırlanıyor ancak ekonomik açıdan iyi haberler yok. Geçen sezondan kalma alacakları ödeyemeyen yönetimin yeni sezon için de iç ve dış transferde takıma katılan futbolculara ödeme yapamadığı belirtiliyor.

Yönetimin  aynı zamanda kamp yaptığı otel ve sporcuların kullandığı medikal malzemelerin ödemesini yapmakta çok ciddi zorluklar çektiği ileri sürülüyor.

 

Ciddi Ekonomik Kaynak Lazım

Amedspor’un  rahatlaması ve lige başlaması için acil olarak 2 milyon TL kaynağa ihtiyaç olduğu belirtiliyor. Takıma yapılması gereken transferler ve sezonun tamamı için de yine toplam 4-5 milyon TL gibi ekonomik kaynağa ihtiyaç olduğu ifade ediliyor.

Başkan Nurullah Edemen’in  maddi kaynak bulmak için ekibiyle beraber İstanbul’da görüşmeler yaptığı kaydedildi.

Sezon hazırlıkları için 1.5 milyon TL harcadığını ancak bunun yetmediğini ve hiçbir yerden destek alamadıklarını dile getiren yönetimin  ise istifa dahil bir çok seçeneği tartıştığı yönünde kulislerde dolaşan bilgiler var.

Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER