AMEDSPOR’DA TEKNİK HEYET TAMAM,KAMP BAŞLIYOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da yeni teknik direktörün İsmet Taşdemir olacağı açıklandı. Takımın bir haftalık devre arası kampı ise yarın Antalya’da başlayacak.

AMEDSPOR’DA  TEKNİK HEYET TAMAM,KAMP BAŞLIYOR
 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk yarısını 21 puanla orta sıralarda tamamlayan ve ikinci yarı için vites büyüterek Play-Off hedefi belirleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da yeni teknik direktör kesinleşti. Bir süredir yönetimin temasta olduğu İsmet Taşdemir’le her konuda anlaşmaya varılırken, genç teknik adamın Antalya’ya gelerek takımın başına geçeceği kaydedildi.

 KAMP ANTALYA’DA BAŞLIYOR

Takım, bir hafta sürecek devre arası kampına yarın başlayacak. Antalya’da yapılacak kampın Çarşamba gününe kadar devam edeceği, takımın daha sonra Diyarbakır’a dönerek ikinci yarının ilk haftasında 18 Ocak’ta kendi sahasında Hatayspor’la yapacağı maça odaklanacağı kaydedildi. Diyarbakır ekibi, 18 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında 3’ü lig ve 3’ü kupa olmak üzere 6 maç yapacak.

TAKIMDAN AYRILANLAR BELİRLENDİ

Öte yandan Mesut Özkalkan ve Ercan Ünal’dan takım bulmaları istenirken, genç oyuncular Agit ve Önder’in de kardeş takım olarak görülen Van Büyükşehir Belediyespor’a verileceği belirtildi.

Takımdan ayrılacak diğer futbolcular ile yeni transferler ,teknik heyet tarafından belirleneceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER