AMEDSPOR'DA TEPECİKSPOR HAZIRLIKLARI

Spor toto 2.lig beyaz gurup takımlarından Amed sportif faaliyetlyetler takımı, hafta sonu sahasında oynayacağı Tepecikspor maçının hazırlıklaırna başladı.

AMEDSPOR'DA TEPECİKSPOR HAZIRLIKLARI
 Geçen haftayı deplasmanda oynadığı maçta İstanbulspor ‘ 1 0 mağlup olan ve liderlik koltuğundan, ligin 4. sırasına inen Amed Sportif Faaliyetler,’de  dikkatler Pazar günü oynayacakları  Tepecikspor maçına çevrildi.

Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde tesislerinde haftanın ilk idmanını yapan Amed Sf’lı futbolculardan oynamayanlar Pazartesi günü idman yaptılar. Diğerleri ise Salı günü Koşu ve kültür fizik hareketleri sonrasında 5 – 2 çalıştılar.

Teknik direktör, sahamızda oynayacağımız Maltepespor maçının antremanlarını Cuma günü tamamlayıp. Futbolcularımızı maç saatine kadar tesislerimizde kampa alacağız.Diyerek, “ sahamızda oynayacağımız maçı kazanmak  istiyoruz, bunun içinde yoğun tempoda hazırlıklarımızı ona göre sürdürüyoruz. Biz kesinlikle rakip ayırımı yapmıyoruz. Hepsine aynı değeri veriyoruz. İster sahamızda ister deplasmanda oynayalım her maçımıza galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Biz Amed Sf olarak hedefi belli bir takımız. Bunada ulacağımıza inanıyorum. Kadromuzda bulunan tüm futbolcu kardeşlerimiz buna inanmışız taraftarlarımız ile birlikte.dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER