AMEDSPOR'DA ÜÇÜNCÜ SERTAÇ HOCA DÖNEMİ

Amedspor, teknik direktörlük için Sertaç Küçükbayrak ile anlaştı. Üçüncü kez göreve gelen Küçükbayrak,”Kentimiz ve kulübümüz için elimizden geleni yapacağız” dedi. 1 Yıl Sonra Takımın Başına Geçti

AMEDSPOR'DA ÜÇÜNCÜ SERTAÇ HOCA DÖNEMİ
 Amedspor, teknik direktörlük için Sertaç Küçükbayrak ile anlaştı. Üçüncü kez göreve gelen Küçükbayrak,”Kentimiz ve kulübümüz için elimizden geleni yapacağız” dedi.
1 Yıl Sonra Takımın Başına Geçti
Amedspor’da 2017-2018 sezonu tamamlandıktan sonra yaşanan sessizlik dün sürpriz bir gelişmeyle bozuldu. Yönetim, teknik direktörlük için Sertaç Küçükbayrak’la anlaştı. Daha önce Amedspor’u hem 3.Lig’de hem de 2.Lig’de çalıştıran,2.Lig’de şampiyonluğa oynatan ve uzun süre zirvede tutan,kupada da çeyrek final oynatma başarısını gösteren Küçükbayrak,1 yıllık aradan sonra yeniden takımın başına geçti.
“Ekibi Daha Sonra Belirleyeceğiz”
Anlaşma hem kulüp hem Küçükbayrak tarafından doğrulandı. Geçen sezon antrenörlük kursuna gidip UEFA A Lisansı alarak diploma sorununu çözen Küçükbayrak,”Geçen sezon teklifler olmasına rağmen diploma sorununu çözmek için kabul etmedim. Bu yıl yönetimden yine teklif geldi,ben de kendi camiam olduğu için kabul ettim. Hepimiz için hayırlı olsun. Çalışacağım teknik ekibi belirlemedim,önümüzdeki günlerde netlik kazanacak” dedi.
Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER