Amedspor'da Yaprak Dökümü

Amedspor,iç transferde teknik heyetin kadroda düşünmediği ve bunlarla ilgili yönetime rapor verdiği futbolcularla yollarını ayırmaya devam ediyor.

Amedspor'da Yaprak Dökümü
TEKNİK HEYET RAPORU DOĞRULTUSUNDA

Amedspor,iç transferde teknik heyetin kadroda düşünmediği ve bunlarla ilgili yönetime rapor verdiği futbolcularla yollarını ayırmaya devam ediyor. Kaleci Kurtuluş Yurt ve stoper Şevket Güngör’den sonra orta alan oyuncusu Tekin Adar ve solbek Erhan Eren ile de yollar ayrıldı. Uzun yıllardır Amedspor’da yer alan,takımın 3.Lig’de şampiyon olduğu kadronun da oyuncusu olan Cizre’li Erhan Eren ile 2 sezon önce takıma dahil olan Siirt’li Tekin’in sözleşmeleri karşılıklı anlaşma ile feshedildi. Yönetim,ayrılan futbolculara uzlaşmaya varılan alacaklarının ödendiğini bildirdi.

3 İSİM DAHA AYRILABİLİR

Kamil İçer,Ercüment Balıkçı ve Ercan Çapar’ın da ayrılma aşamasında olduğu belirtiliyor. Bu isimlerin de teknik heyet tarafından düşünülmediği,ayrıca bu isimlerin de yönetimin istediği ücret indirme talebini kabul etmediği belirtiliyor. Görüşmelerin devam ettiği Sıdık İstemi,Abdullah Çetin,Yusuf Yağmur ve Mansur Çalar ile büyük ihtimalle anlaşma sağlanacağı ifade ediliyor. Almanya’ya giden Deniz Naki’nin prensipte anlaştığı ancak durumunun daha sonra netlik kazanacağı konuşuluyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER