Amedspor'dan, TFF'ye uyarı: Gerekirse FIFA, CAS ve AİHM'e gideriz

5 hafta geride kalan ligin ikinci yarısında 19.haftada oynaması gereken Etimesgut Belediyespor maçı 23 Mart’a ertelenen ve bir haftayı da bay geçirdiği için rakiplerine gçre 2 maçı eksik olan Diyarbekirspor,oynadığı 3 maçta deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 ve Payasspor’la 0-0 berabere kalıp evinde K.Maraş Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. 3 maçta 7 puan kaybederek beklenmedik bir tablo ile karşılaşan Diyarbekirspor, bugün yeni bir sayfa açmak istiyor. Diyarbekirspor-Ayvalıkgücü Belediyespor maçı Atatürk Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak

Amedspor'dan, TFF'ye uyarı: Gerekirse FIFA, CAS ve AİHM'e gideriz
 5 hafta geride kalan ligin ikinci yarısında 19.haftada oynaması gereken Etimesgut Belediyespor maçı 23 Mart’a ertelenen ve bir haftayı da bay geçirdiği için rakiplerine gçre 2 maçı eksik olan Diyarbekirspor,oynadığı 3 maçta deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 ve Payasspor’la 0-0 berabere kalıp evinde K.Maraş Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. 3 maçta 7 puan kaybederek beklenmedik bir tablo ile karşılaşan Diyarbekirspor, bugün yeni bir sayfa açmak istiyor. Diyarbekirspor-Ayvalıkgücü Belediyespor maçı Atatürk Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak.

ADEM CEZALI,MERT SAKAT


Yeşil-Kırmızılı takımda sarı kart cezalısı Adem ve sakat olan Mert forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Emre Aktaş’ın durumu maç saatinde belli olacak. Maçın hakemi İstanbul’dan Oğuzhan Uğurlu.
Diyarbekirspor,bu sezon kendi sahasında yaptığı 10 maçta 7 galibiyet ve 3 yenilgi alarak 21 puan topladı. Balıkesir ekibi Ayvalıkgücü ise 11 deplasman maçında 2 galibiyet,3 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 9 puanın sahibi oldu.

ESKİ FUTBOLCULAR DİYAR’A KARŞI


Ayvalıkgücü’nde Suat Mutlu,Emre Kahraman ve kaleci Kadir Şentürk,daha önce formasını giydikleri Diyarbekirspor’a karşı mücadele edecek.


Diyarbekirspor,bugüne dek Ayvalıkgücü ile 3 kez karşılaştı ve bu maçlarda 1 galibiyet ile 2 yenilgi aldı. Ligin ilk yarısında Ayvalık’ta oynanan maçı Ayvalıkgücü 2-0 kazandı.


Bilet fiyatları maraton 5 TL,kapalı 10 TL ve numaralı 15 TL olarak açıklandı.
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER