AMEDSPOR’DAN TRANSFERE DEVAM

Amedspor, Bucaspor’dan kaleci Kurtuluş Yurt ‘un ardında Fatih Karagümrük’ten ön libero Okan’la da anlaşarak ara transfer dönemine hızlı girdi.

AMEDSPOR’DAN TRANSFERE DEVAM
 Amedspor, Bucaspor’dan kaleci Kurtuluş Yurt ‘un ardında Fatih Karagümrük’ten ön libero Okan’la  da anlaşarak ara transfer dönemine hızlı girdi. 

TRANSFERE HIZ VERDİ

Sezonun ikinci yarısı için Antalya Belek’te kamp çalışmalarına devam eden Amedspor,4 Ocak’ta başlayan ara transfer için adımlar atmaya başladı.

Kendisi gibi 2.Lig Beyaz Grup’ta yer alan Bucaspor’un 26 yaşındaki kalecisi Kurtuluş Yurt ile anlaşan Amedspor,böylece kaleyi sağlama aldı. Bu gelişmeden sonra Kazım ve Serkan İpek’le devam edilmesi, diğer kaleci Levent Taşkın ile yolların ayrılması bekleniyor. Kurtuluş,kamp çalışmalarına dahil oldu.

OKAN KARAGÜMRÜK’TEN GELDİ

2015-2016 sezonunda 1461 Trabzon’da forma giyen Kurtuluş, bu sezonun başında Bucaspor’a transfer oldu. Amedspor’la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Kurtuluş, Bucaspor’da  2’si kupa ve 9’ü lig olmak üzere 11 maçta forma giydi.

Yine 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Fatih Karagümrük’ten transfer edilen ön libero Okan Dernek ise 23 yaşında. Okan,bu sezon 8 maçta forma giydi.

Amedspor’da teknik direktör Taner Taşkın’ın raporu doğultusunda transfer arayışları devam ediyor. Forvet ve orta saha konusunda birkaç gün içinde gelişme olması bekleniyor.
 
Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 21:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER