AMEDSPOR,HASRETE SON VERME PEŞİNDE

Amedpor için yeni bir umut,yeni bir viraj. Rakip Keçiörengücü, maçın başlama saati 13.00. Son 7 resmi maçını kazanamayan Amedspor, bugün ağırlayacağı zirve adayı rakibini yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Takımda sakat olan Cumhur dışında eksik bulunmuyor.

AMEDSPOR,HASRETE SON VERME PEŞİNDE
 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hedefiyle başladığı 2017-2018 sezonunun ilk 14 haftasında beklenmedik sonuçlar alarak şampiyonluk ve Play-Off yarışından uzaklaşan Amedspor, bugün yeni bir sayfa açmak umudu ile sahaya çıkacak.

6’sı lig ve 1’i kupa olmak üzere son 7 maçında 2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak  galibiyete hasret kalan Amedspor,ligin zirve adaylarından Keçiörengücü’nü yenerek zor günleri geride bırakmak istiyor. Takımın başında çıktığı 3 maçta 2 yenilgi ve 1 beraberlik alarak henüz kazanamayan teknik direktör Ahmet Akcan için de kritik bir viraj olacak. Tecrübeli teknik adam,kendisi ve takımı için kırılma noktası sayılacak maçı kazanmak istiyor.

 

Cumhur Hariç Tam Kadro Sahada Olacak

Affedilen Mansur Çalar,sakatlıkları geçen Deniz Naki,Tahir Babaoğlu,Timur Kosovalı gibi isimlerin kadroda olacağı Amedspor’da tek eksik sakatlığı devam eden Cumhur Yılmaztürk olarak açıklandı. Efe Halil,Emin ve Selçuk daha önce kadro bırakıldıkları için bugün oynamayacak.

Keçiörengücü’nde ise sarı kart cezalısı olan Hüseyin Güngör bugün takımdaki yerini alamayacak.

10,15 ve 20 TL’den satılan biletlerin satışına maç öncesinde Seyrantepe tesislerinde devam edilecek.

Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı K.Maraş bölgesi hakemi Ali Karatutlu yönetecek.

 

Amedspor Kendi Sahasında Kazanmaya Hasret

Amedspor, bu sezon kendi sahasında oldukça başarısız bir grafik çizdi.

6 maçta sadece 1 galibiyet alırken,3 kez berabere kaldı ve 2 maçı da kaybetti. Kendi sahasında 6 puan alabilen Amedspor, 6 gol atıp kalesinde 7 gol gördü. Kural hatasından dolayı 6 Aralık Çarşamba günü yeniden oynanacak Etimesgut Belediyespor maçı da 2-2 sona ermişti. Bu maç Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak.

Ankara ekibi Keçiörengücü ise 7 deplasman maçında 4 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 13 puan topladı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 19:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER