AMEDSPOR,İZMİR'DE KURTULUŞ İLANI PEŞİNDE

Amedspor, bugün Bucaspor’la İzmir’de karşı karşıya gelecek. Ligde kalma yolunda final önemine sahip olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Amedspor kazanırsa son 5 haftaya çok rahat girecek,kaybetmesi halinde ise sancılı bir sürece girecek.

AMEDSPOR,İZMİR'DE KURTULUŞ İLANI PEŞİNDE
 Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda kötü bir performans ortaya koyarak küme düşme riski taşımaya başlayan Amedspor, bugün sezonun önemli maçlarından birine çıkacak. Küme düşme hattının 5 puan üzerinde yer alan Amedspor, kendisini 3 puan geriden takip eden Bucaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Kazanması halinde ligde kalma yolunda son 5 haftaya büyük avantajla girecek. Beraberlik de Amedspor’un işine yarıyor. Akıllara getirilmek bile istenmeyen yenilgi durumunda son 5 hafta adeta kabus gibi geçecek.

 Takımdan “Düşmeyeceğiz”   Mesajı

Dün uçakla İzmir’e giden Amedspor’da sarı kart cezalısı Sıdık İstemi kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yeni Buca Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Bazı çevrelerin Amedspor’un küme düşmesi üzerine hesaplar yapmaya başladığını dile getirn teknik heyet ve futbolcular,”Bu saatten sonra para ve pulun önemi yok” diyerek kenetlenme mesajı verdi.

 Sancaktepe Maçındaki Olaylara Ceza

Bucaspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 13 maçta  6 galibiyet,3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 21 puan toplarken,22 gol atıp 18 gol yedi. Amedspor ise 13 deplasman maçında 4 galibiyet,1 beraberlik ve 8 yenilgi alarak hanesine 13 puan yazdırdı,dış sahalarda 16 gol atıp 20 gol yedi.

Öte yandan Amedspor’a Sancaktepe Belediyespor maçındaki olaylardan dolayı PFDK tarafından 4 bin TL para cezası verildi.

 Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER