AMEDSPOR,KARALAR BAĞLADI..BU GİDİŞ HAYRA ALAMET DEĞİL

Liderin 18,Play-Off potası olan 5'incinin 13 puan gerisinde. Moral ve motivasyon tepetaklak,gelecekle ilgili karamsarlık havası hakim. Bir çok futbolcu şimdiden federasyona başvurmuş durumda.

AMEDSPOR,KARALAR BAĞLADI..BU GİDİŞ HAYRA ALAMET DEĞİL
 14.hafta maçında  Kastamonuspor 1966’ya deplasmanda 5-0 yenilerek tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Amedspor, camiasını kahretmeye devam ediyor.

Takım,son 7 resmi maçında galibiyete hasret kaldı,yeni teknik heyet de taze kan olmaya ve çöküşü durdurmaya yetmedi.

Son 7 resmi maçında 2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak dibe vuran Amedspor,sadece 4 gol atarken kalesinde 13 gol gördü.

Liderin 18, Play-Off potası olan 5.takımın da 13 puan gerisine düşen Amedspor’da hesaplar bundan sonra ligde tutunmak için olacak.

 

FUTBOLCULAR TFF’YE BAŞVURDU,
YÖNETİM ŞAŞKINLIK İÇİNDE

Alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle TFF’ye başvuran futbolcu sayısı gün geçtikçe artıyor. Devre arasında bir çok futbolcu serbest kalabilir.

Başarısız geçen sezon nedeniyle neye uğradığını şaşıran yönetim çıkış yolu arıyor. Bu nedenle devre arasında olağanüstü genel kurul yapılarak yönetim takviyesine veya değişikliğine gidilebilir.

Takım içindeki gruplaşmalar ve huzursuzluklar başarısızlığın en önemli gerekçesi gösteriliyor. Son zamanlarda bazı oyuncularla ilgili öne sürülen sakatlıklar da inandırıcı bulunmuyor. Yeni teknik heyet çare olmadı.

Ahmet Akçan’lı Amedspor,3 maçta 2 yenilgi ve 1 beraberlik alarak galip gelemedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 20:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER