Amedsporlu Naki'den Sur için kampanya

Sokağa çıkma yasakları sonucu mağdur olan yurttaşlarla dayanışmak amacıyla Amedspor forveti Deniz Naki yaptırdığı formaları imzalayarak, destek verdi.

Amedsporlu Naki'den Sur için kampanya

 Bölgede sokağa çıkma yasakları ve çatışmalar nedeniyle mağdur olan yurttaşlarla dayanışmak amacıyla başlatılan yardım kampanyaları çeşitlenerek sürüyor. Amedsporlu futbolcu Deniz Naki, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmaların mağdurlarıyla dayanışma için başlatılan kampanyaya imzalı takım forması bastırarak destek verdi.

Naki tarafından Ceylan Karavil AVM'de satışa sunulan özel 62 numaralı ve 'azadî' yazılı sarı, kırmızı, yeşil renkli bin formadan ele edilen gelir Sur halkına aktarılacak. Naki formaları imzalayıp hayranlarıyla da fotoğraf çekti. Deniz Naki'nin yanı sıra Amedspor futbolcularından, Ercan Çapa ve kaptan Şehmuz Özer de imza kampanyasına destek verdi. 

Dayanışma kampanyası hakkında bilgi veren Deniz Naki, mağdur ailelerin zor zamanlarında yanlarında olacağını söyledi. Ne kadar forma satılırsa onlar için birer ihtiyacın karşılanması anlamına geldiğini belirten Naki, "Her forma onlar için Ekmek veya gıda malzemesidir. Umarım iyi forma satış olur. Bu sadece forma kampanyası olmayacak. Gelecek haftalarda önce şehir içi, ardından Türkiye, sonra da yurtdışı çalışmalarına başlayacağım. İlk olarak Amed de başladım" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER