AMEDSPOR,PUAN ARIYOR

Üst sıralara tırmanmak isteyen Amedspor, bugün deplasmanda Play-Off adayı İnegölspor’la karşılaşacak. Saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada hedef en az 1 puanla dönmek.

AMEDSPOR,PUAN ARIYOR
 Sezonun tamamlanmasına 8 hafta kala küme düşme hattının 11 puan üzerinde rahat bir konumda yer alan Amedspor, artık ligi üst sıralarda bitirmenin hesaplarını yapıyor. Şampiyonluk ve Play-Off şansı olmayan Amedspor, ligin en rahat ekipleri arasında yer alıyor. Play-Off hesapları yapan İnegölspor’la bugün karşı karşıya gelecek olan Amedspor, önce galibiyet, sonra beraberlik diyor. Dün İnegöl’e giden takımda futbolcular iyi bir sonuçla dönme konusunda umutlu konuştu.

 

Amedspor’a Taraftar Yasağı

 

İnegöl İlçe Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak karşılaşmayı  Samsun bölgesi hakemi Yakup Bakır yönetecek.

Amedspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. İnegöl İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı gereği bugünkü karşılaşmaya Amedsporlu taraftarlar alınmayacak. Böylece son 3 sezonda Amedspor’da deplasmanda uygulanan taraftar yasağı 46 maça ulaştı.

 

İki Takım İstatistikleri

 

İki takımın istatistiklerine gelince. İnegölspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 13 maçta 8 galibiyet,4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 28 puan toplarken,22 gol atıp 13 gol yedi. Amedspor ise 12 deplasman maçında 4 galibiyet,1 beraberlik ve 7 yenilgi alarak hanesine 13 puan yazdırırken,16 gol atıp 18 gol yedi.

 

 

İlk Zafer Peşinde

Amedspor, bugüne kadar İnegölspor’la oynadığı maçlarda galip gelemedi. İki takım arasında oynanan 7 maçın 3’ünü İnegölspor kazanırken,4 maç berabere sonuçlandı. Amedspor, bu maçlarda attığı 5 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü.

İnegöl’de oynanan 3 maçın 1’ini İnegölspor kazanırken,2 maç berabere sonuçlandı.

Bu sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı İnegölspor 2-1 kazanmıştı.

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER