Amedspor,Reklam ve Sponsor Arıyor

Yeni sezonda şampiyonluk peşinde koşacak olan Amedspor,maddi açıdan güçlü olmak için reklam ve sponsorluk desteği peşinde. Maddi gücü iyi olan iş adamları ve firmalardan destek bekleniyor.

Amedspor,Reklam ve Sponsor Arıyor
 26-27 Ağustos’ta başlayacak 2017-2018 sezonunda 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Amedspor,geçen sezon kılpayı kaçırdığı TFF 1.Lig hedefine bu kez ulaşmak istiyor. Transfer döneminde kadrosunu yenileyerek Süper Lig,TFF 1.Lig tecrübesine sahip oyuncular transfer eden Amedspor,yeni sezondan bir hayli umutlu. Kamp çalışmalarını Kocaeli Kartepe’de sürdüren Amedspor’da yönetim ise maddi kaynak arayışında. Kulübe gelir getirecek sponsor ve reklam için çalışma yapan yönetim,maddi imkanı iyi olan iş adamları ve firmalardan destek bekliyor. 

2.Hazırlık Maçı Yarın

Amedspor,Kocaeli Kartepe’deki yeni sezon hazırlıklarında ikinci hazırlık maçını yarın yapacak. İlk maçında TFF 1.Lig ekibi İstanbulspor’a 1-0 yenilen Amedspor,bugün 2.Lig ekibi Kırklarelispor’la karşılaşacak. Kartepe 5 nolu sahada oynanacak maçın başlama saati 16.00. Maçı Amedspor resmi facebook hesabı canlı yayınlayacak.

Amedspor,8 Ağustos Salı günü ise 3.Lig ekibi Cizrespor’la karşılaşacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2017, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER