Amedsportif Yöneticilerine Statta Dayak! İşte O ANLAR

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda dün oynanan TFF 2. lig karşılaşması olan Ankaragücü-AmedSportif karşılaşmasının 85. dakikasında protokol tirübününde yaşanan olaylarda Amedsportif yöneticilerine saldırı oldu.

Amedsportif Yöneticilerine Statta Dayak! İşte O ANLAR
 2. lig takımı Amed Sportif 85. Dakikada Deniz'in attığı golle Ankaragücü karşısında 2-1 öne geçti. Bu dakikada protokolde oturan, Amedsportif yöneticileri, Asbaşkan, Genel sekreter, Basın sözcüsü, Kulüp avukatı ve misafir bayan taraftara karşı tepkiler oldu. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner tartışmayı engellemek için araya girdi. Ancak, bazı kişiler Amedsportif yöneticilerine saldırdı ve protokol tirübünü karıştı. Polisin geç kaldığı müdahalede Amedspotif yöneticileri yumruk ve tekmeler yiyip, merdiven boşluğundan aşağı atıldı.


Maçın devam ettiği anlarda yaşanan olaylarda, protokol tribünü çıkış merdivenlerine düşen Amedsportif yöneticiyi polis soyunma odasına aldı ve linç edilmekten kurtarıldı. Karakol polislerine ifade veren ve hastahaneden darp raporu alan Amedsportif yöneticileri saldıranlar hakkında şikâyetçi oldu.

250420161157178878119_2.jpg

DHA

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER