AMEDSPOR'U KİM YÖNETİYOR

Taner Taşkın'ın giderek sözleri kafaları karıştırdı. Çok çarpıcı iddialar var. Gazeteci Yılmaz Bay,takımda futbolculara dayalı düzen olduğunu dile getirdi.

AMEDSPOR'U KİM YÖNETİYOR

“Geçen sezon takım Play-Off’a giderken hesapta olmayan maddi kriz çıkarılarak takım sabote edildi. Bu sezon da hocalıktan çok saha dışı olaylarla uğraşmak zorunda kaldım” diyen Taşkın’ın sözleri Amedspor’da tartışma yarattı.

Takımda otoriteyi ellerinde bulunduran  bazı futbolcuların  yönetimden habersiz şekilde Taner Taşkın görevdeyken hoca arayışlarına (!) başlayıp bazı teknik adamlarla görüştüğü ,bunları öğrenen Taşkın’ın rahatsızlığını dile getirip maç akşamı istifa kararı alarak bunu yönetime ilettiği iddia edilirken,futbolcular arasında takımın huzurunu bozan gruplaşmalar yaşandığı dilden dile dolaşıyor.

‘Amedspor’u Kim Yönetiyor?’

TRT Kürdi Spor Programı Sunucusu deneyimli gazeteci Mehmet Yılmaz Bay,takım içinde ve kulüpte yaşanan huzursuzluk,kaos ve kumpaslarla ilgili bir yazı kaleme aldı. Bay,” Taner Taşkın’ın istifasını açıkladığı toplantıda o kadar çarpıcı ve rahatsız edici detaylar var ki bu takımın neden bu durumda olduğunun gizli cevapları niteliğinde. Yönetiminde yalanlamadığı durumun kesinlikle çözülmesi gerekiyor. Kimse bu kulübün üzerinde olamaz ne futbolcular nede başkası. Takım içinde huzur ve disiplinin sağlanması için iyi ve tecrübeli bir Teknik Direktör bunun yanında yönetim tarafından radikal bazı kararlar alınmalı. Sertaç Hocanın gidişi, ardından Taner Taşkın bu şekilde devam ederse kim gelirse gelsin fark etmez ortada bir güç savaşı var Bu kulübü kimin yönettiğine karar verilmeli. Topçu işini yapacak Yönetim vasıflarını yerine getirecek. isimler gelip geçici aslolan kulüplerimizdir. Aksi takdirde yönetimde gider başarıda hayal olur taraftara ve kente yine yazık olur” ifadelerine yer verdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER