Amedspor,Umut Veriyor

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 13 maçta 6 galibiyet,4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak topladığı 22 puanla başarılı bir grafik çizen Amedspor, şampiyonluk ve Play-Off iddiası kalmamasına ve tecrübeli oyuncularla yollarını ayırarak gençlerle yola devam etmesine rağmen elde ettiği bu sonuçlarla camianın yüzünü güldürdü.

Amedspor,Umut Veriyor

Sezon Sonuna Kadar 3 Maçı Kaldı

Son olarak ideal kadrosundan 10 futbolcunun çeşitli nedenlerle yer almadığı kadrosuyla İnegölspor’u deplasmanda 2-1 yenen Amedspor, puanını 46’ya çıkararak 30.haftayı 7.sırada tamamladı. Amedspor,Gaziantepspor’un ligden çekilmesi nedeniyle 31.haftayı ise maç yapmadan hanesine 3 puan yazdırarak geçirecek. Kalan 3 maçta ise sırasıyla deplasmanda Bodrumspor,kendi sahasında Kastamonuspor ve deplasmanda Bayrampaşa ile karşı karşıya gelecek.

As Oyuncular Kızağa Çekildi,Gençler Sahada

İnegölspor maçı kadrosunda daha önce takımdan ayrılan 6 futbolcunun yanı sıra kart cezalıları Yiğitcan ve Furkan ile teknik heyetin tasarrufu ile Nezir Özer ve Sıddık İstemi yer almadı.

Teknik sorumlu Mehmet Budakın' gençlere şans vermeye devam  ediyor. Genç futbolculardan Bünyamin Yürür,Muhlis İstemi ve Ferat Yaşar ilk 11’de yer alırken,Berat Han ve Ali Gaffar İçöz de sonradan oyuna girdi. Hakan Doğan ve Samet Yıldız ise ilk 18’de yer aldı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER