AMEDSPOR’UN EGE SEFERİ BAŞLIYOR

2.Lig Beyaz Grup’ta yer alan ve ilk 2 haftada 4 puan toplayarak sezona iyi başlayan Amedspor,3.hafta maçı için yarın (Cuma) Ege seferine çıkacak. Sakat olan Hakan ve cezalı Abdullah Çetin dışında eksiği olmayan Amedspor,bu sabah uçakla İzmir’e,oradan da karayolu ile Aydın’ın Nazilli ilçesine geçecek.

AMEDSPOR’UN EGE SEFERİ BAŞLIYOR
 2.Lig Beyaz Grup’ta yer alan ve ilk 2 haftada 4 puan toplayarak sezona iyi başlayan Amedspor,3.hafta maçı için yarın (Cuma)  Ege seferine çıkacak. Sakat olan Hakan ve cezalı Abdullah Çetin dışında eksiği olmayan Amedspor,bu sabah uçakla İzmir’e,oradan da karayolu ile Aydın’ın Nazilli ilçesine geçecek.

Lige iyi başlamanın moral ve motivasyonu ile bu maça hazırlanan Amedspor’da hedef en az 1 puanla dönmek olarak belirlendi.

AMEDSPOR’LU TARAFTARLARA YASAK

Genel Sekreter Nesih Aktepe,şampiyonluk hedefleri olduğu için iç saha ve deplasman ayrımı yapmadan her maça kazanmak için çıktıklarını söyledi. Aktepe,”Lige iyi başlayarak iki haftada 4 puan topladık. Nazilli maçı da zor olacak. Rakibimiz de bizim gibi lige iyi başlangıç yaptı. Moralli bir şekilde gidiyoruz. 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Bu arada Nazilli İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı nedeniyle maça Amedspor’lu taraftarlar alınmayacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER