AMEDSPOR’UN FERYADI İŞE YARADI

Zonguldak’ta yaşananlardan sonra harekete geçen Amedspor’un hakem isyanı işe yaradı. Son 4 maçta görev yapan hakemler başarılı yönetimleriyle göz doldurdu.

AMEDSPOR’UN FERYADI İŞE YARADI
 2-0 önde olduğu Zonguldak Kömürspor maçını son 20 dakikada 2’si penaltıdan olmak üzere yediği 3 golle kaybeden ve bu maçta 2 oyuncusu kırmızı kart gören Amedspor’un maçın ardında gösterdiği tepki sonuç verdi. TFF,Anadolu Üsküdar maçında Koray Gençerler,Keçiörengücü mücadelesinde Çağatay Şahan,Fethiyespor karşılaşmasında Burak Şeker ve Fatih Karagümrük maçında da Hakan Ceylan gibi deneyimli hakemleri görevlendirdi. Bu maçlarda hakemlerin başarılı yönetimi takdir toplarken,tepkiler de dinmiş oldu.

 

BUCA MAÇINA ÇORUM’DAN HAKEM

Pazar günü oynanacak Amedspor-Bucaspor maçına ise Çorum bölgesi B klasman hakemi Celal Bayraklı atandı. Bayraklı’nın gelecek vaat eden hakemler arasında yer aldığı kaydedildi.

Bu arada TFF ve emniyetin son zamanlarda Amedspor maçlarında aldığı yoğun önlemler de dikkat çekiyor. TFF,maçlarda 2 temsilci görevlendirirken bu temsilciler Amedspor’a yönelik olayları ve olumsuz tezahüratları es geçmiyor.  Fatih Karagümrükspor  maçında ev sahibi takım  taraftarlarının kötü tezahüratları ve saha olaylarının maçta görevli TFF temsilcisi tarafından rapor edildiği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER