AMEDSPOR’UN KABUS DOLU DÖNEMİ

2016-2017 sezonuna çok iyi başlayan,ligde uzun süre lider kalan ve kupada da gruplara kalan Amedspor’a son 7 maçında adeta kabus gördü.

AMEDSPOR’UN KABUS DOLU DÖNEMİ
 2016-2017 sezonuna çok iyi başlayan,ligde uzun süre lider kalan ve kupada da gruplara kalan Amedspor’a son 7 maçında adeta kabus gördü. Amedspor,3’ü lig ve 4’ü kupa olmak üzere son 7 maçta galip gelemezken,bu süreçte 23 gol yedi ve sadece 5 gol atabildi. 7 maçın 5’ini kaybeden ve 2’sinde berabere kalan Amedspor, 5 yenilginin 4’ünü farklı skorlarla  aldı. Kupada Gençlerbirliği’ne iki maçta 6-0 ve 5-0 gibi sonuçlarla yenilirken,ligde de Pendikspor’a 3-0 ve Hacettepespor’a 5-2 yenilerek sevenlerini şok etti.

 

OLUMSUZ GELİŞMELER ETKİLEDİ

Son galibiyetini 27 Kasım’da kendi sahasında Sivas Belediyespor’u 2-1 yenerek alan Amedspor,tam 1.5 aydır galibiyete hasret. Kaptan Şehmuz’un trafik kazasında hayatını kaybetmesi, teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak’ın istifa etmesi ve takımın yıldızı Deniz Naki’nin de 4 maç ceza alması bu süreçte olumsuz etkenler olarak dikkat çekerken,takımın özellikle farklı yenilgiler alarak fazla gol yemesi ligin ikinci yarısı öncesinde s.o.s verdi.

 

BU PAZAR KRİTİK MAÇ VAR

Amedspor, ilk yarısını liderin 2 puan gerisinde tamamladığı ligde ikinci yarıya şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip olan bir maçla başlayacak. Amedspor, ilk yarıda deplasmanda 2-1 yendiği lider Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’la 15 Ocak Pazar günü Seyrantepe Stadı’nda karşılaşarak ikinci yarıya ‘merhaba’ diyecek. 4 maçlık cezasını tamamlayan Deniz Naki bu maçta takımdaki yerini alabilecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER