Amedspor’un Savunmasında Kriz

Sezon başından beri görev yapan iki stoperden Volkan cezalı duruma düştü,Yiğitcan sakatlandı. Ön libero Hasan da cezalı olduğu için bu hafta forma giyemeyecek. Teknik heyet, Uşakspor maçı için savunma bloğunda çare arıyor.

Amedspor’un Savunmasında Kriz

Zorlu Fikstüre Rağmen Başarılı

İkinci yarının ilk 4 haftasında zorlu bir fikstürü olmasına rağmen 2 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alıp 7 puan toplayarak başarılı bir grafik çizen Amedspor’da Play-Off umudu az da olsa devam ediyor. Geride kalan 4 haftada şampiyonluk adayları Samsunspor ve Sarıyer’i yenerek dikkatleri üzerine çeken Amedspor, kalan 12 haftada ligdebn çekilen Gaziantepspor’a karşı 3-0 hükmen galip gelip 11 maç yapacak. Amedspor, kendi sahasındaki tüm maçları kazanıp deplasmandan getireceği puanlarla hedefe ulaşmak istiyor.

Savunmada Sıkıntı Yaşıyor

Teknik heyeti sıkıntıya sokan durum ise kadronun dar olması ve bazı mevkilerde alternatif oyuncu sorunu yaşanması.

Pazar günü oynanacak olan Utaş Uşakspor karşılaşmasında savunma bölgesinde sıkıntı yaşanıyor. Hacettepe maçında sakatlanan Yiğitcan’ın oynama ihtimali çok az,Hasan ve Volkan  ise cezalı oldukları için forma giyemeyecek. Teknik heyetin,savunmadaki sorunu çözmek için çare üretmeye çalıştığı belirtiliyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 20:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER