AMEDSPOR’UN TARAFTAR ÇİLESİ BİTTİ

2.Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Amedspor’a uzun süreden beri uygulanan taraftar yasağı nihayet son buldu.

AMEDSPOR’UN TARAFTAR ÇİLESİ BİTTİ
 2.Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Amedspor’a uzun süreden beri uygulanan taraftar yasağı nihayet son buldu. Bir çok deplasmanda oynanan yasak yarın (Pazar)  oynanacak Keçiörengücü maçında uygulanmayacak. Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu, bugünkü maça Amedspor’lu taraftarların alınmasına karar verdi. Ankara ve çevre şehirlerden gelecek taraftarların Amedspor’a destek olması bekleniyor.

 

MAÇA SÜPER LİG HAKEMİ

Amedspor’un hakem hatalarından şikayetçi olması üzerine MHK,geçen hafta Anadolu Üsküdar maçında Süper Lig hakemi Koray Gencerler’i görevlendirmişti. Yraınki Keçiörengücü karşılaşmasında da yine Manisa bölgesi Süper Lig hakemi Çağatay Şahan görev yapacak.

Anlara Aktepe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maç öncesinde Amedspor’da sakat olan Murat Yılmaz dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

 

ZİRVE İÇİN KAZANMAK ZORUNDA

Lider İstanbulspor’un 4,ikinci sıradaki B.B Erzurumspor’un da 2 puan gerisinde haftaya giren Amedspor, zirve yarışından uzaklaşmamak için galibiyet hedefi ile Ankara’ya gitti. 2 puan önünde yer aldığı Keçiörengücü’nü yenerek rakibi ile puan farkını açmayı ve zirve iddiasını güçlendirmeyi planlıyor.

Keçiörengücü bu sezon evinde oynadığı 12 maçta 8 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 26 puan topladı. Amedspor ise 12 deplasman maçında 4 galibiyet,3 beraberlik ve 5 yenilgi ile 15 puan kazandı.

 

İKİ TAKIM ARASINDAKİ MAÇLAR

Amedspor,Keçiörengücü’ne karşı aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. İki takım arasında oynanan 6 maçta Amedspor 4 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Rakibine 9 gol atan Amedspor,kalesinde sadece 3 gol gördü. Bu sezon hem kupada hem de ligde rakibi ile karşılaşan Amedspor,Diyarbakır’da oynanan bu maçları 2-1 (lig) ve 2-0 (kupa) kazandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER