AMEDSPOR,YURT DIŞINDA DESTEK GECELERİ DÜZENLEYECEK

Amedspor Kulübü Başkanı Ali Karakaş,kulübe uzun vadede gelir sağlamak amacıyla yurt dışında destek geceleri düzenleyeceklerini söyledi Karakaş,hedeflerinin Play-Off'a kalmak olduğunu da kaydetti.

AMEDSPOR,YURT DIŞINDA DESTEK GECELERİ DÜZENLEYECEK

Amedspor Kulübü Başkanı Ali Karakaş,kulübe uzun vadede gelir sağlamak amacıyla yurt dışında destek geceleri düzenleyeceklerini söyledi 

Karakaş,hedeflerinin Play-Off'a kalmak olduğunu da kaydetti.

SPO 

- Amed Sportif Faaliyetler’den basın toplantısı 

- Kulüp Başkanı Ali Karakaş: 

- “Hedefimiz öncelikle Play-Off’a kalmak”

Amedspor'da  Kulüp Başkanı Ali Karakaş, devre arasında bir transfer yaptıklarını ve maddi imkanlarına uygun birkaç takviye daha planladıklarını belirterek, hedeflerinin öncelikle Play-Off’a kalmak olduğunu ancak lig sonunda nerede olurlarsa olsunlar heyecan oluşturan bir takım olmak istediklerini dile getirdi. 

  Başkan Ali Karakaş, Futbol Şube Sorumlusu Nedim Şimşek ve Teknik Direktör Mehmet Budakın tarafından basın toplantısı düzenlendi. Kulüp Başkanı Karakaş, olağanüstü kongre ile 3 ay önce göreve geldiklerini belirterek, hem ekonomik hem de sportif başarı için irade ortaya koyduklarını ifade etti. Teknik Direktör Mehmet Budakın, ekibi ve sporcularını kutladığını kaydeden Karakaş, takımın başarılı sonuçlara imza atarak yoluna devam ettiğini vurguladı. 

  Devre arasını iyi geçirdiklerini anlatan Karakaş, “İkinci yarıya ligin favorilerinden Samsunspor’u yenerek iyi başladık. Samsunspor müthiş bir yapılanma içinde. Kentin dinamikleri sahip çıkıyor. Kısa sürede 40-50 milyon borç ödediler.35 milyonluk bütçeleri var ve hedefleri büyük. Böyle bir takımı yenmemiz önemli bir başarı. Taraftarlarımıza bu sevinci yaşatan teknik heyet ve futbolcuları kutluyoruz” dedi. 

  “Taraftar takıma sahip çıkıyor” 

  Devre arasında bir transfer yaptıklarını anımsatan Karakaş, “Maddi imkanlarımıza uygun bir kaç takviye daha planlıyoruz. Hedefimiz elbette Play-Off’’a kalmak ama öncelikle lig sonunda nerede olursak olalım heyecan oluşturan bir takım olmak istiyoruz. Taraftarlarımız her koşulda takıma sahip çıkıyor. Samsun maçında da müthiş destek sağladılar. Onların bu coşkusu bizi gururlandırıyor. Kentteki iş çevreleri destek veriyor. Hepsine teşekkür ediyoruz. Devre arasında transfer tahtamız eski teknik adam ve futbolcu alacaklarından dolayı kapalıydı. Yaklaşık 600 bin TL ödeyerek tahtayı açtık. Zaman zaman gelen icralar oluyor, iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor. Bunları çözüyoruz şu an için sorun yok” diye konuştu. 

  Karakaş, kulübe destek sağlamak için Diyarbakır, Avrupa ve Rusya'da destek geceleri düzenleyeceklerini de anlatarak, bunun hazırlıklarını yaptıklarını dile getirdi. 

  

  “Keçiörengücü Maçı Kilit Maçımız Olacak"

  Futbol Şube Sorumlusu Nedim Şimşek, göreve geldiklerinde Sancaktepe'yi deplasmanda yendiklerini hatırlatarak, şöyle dedi: 

  “Sancaktepe Belediyespor'un o zamana kadar evinde yenilgisi yoktu.Biz yendik onları. Samsunspor'un da deplasman yenilgisi yoktu bunu başarmak bize nasip oldu. Kazanacağımıza inanıyorduk, iyi kenetlenmiştik. Başarılı bir gidişatımız var. Keçiörengücü maçını kazanırsak her şey daha farklı olacak.” 

  

"Kamp Dönemini İyi Geçirdik"

  Devre arası iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini vurgulayan Teknik Direktör Mehmet Budakın ise transfer konusunda temkinki konuştu.

Budakın, “Yönetime teşekkür ediyoruz, huzurlu bir kamp sürecini geçirmemizi sağladılar. Samsunspor’u iyi analiz etmiştik. Hem ekonomik hem de takım olarak güçlü olan bir rakiple oynadık. Hak ederek kazandık. Tüm futbolcularımız yüreklerini ortaya koyarak mücadele etti. Kaptanımız Sıddık'ın kırmızı kart görmesini doğru bulmuyoruz davranışı tasvip edilemez. Ama futbolun içinde bunlar var. Kazanma hırsının getirdiği gerginliğin sonucu olarak görüyoruz. Taraftarlarımız müthiş destek veriyor. Onlara teşekkür ediyoruz. Genç futbolculara önem vermeye devam edeceğiz. Amacımız her yıl bir kaç ismi takıma kazandırmak istiyoruz. Ama bir anda hepsini değerlendiremeyiz.

'Laf Olsun Diye Transfer Yapamayız'

 Transfer olsun diye transfer yapmak istemiyoruz. Bu haftaki maçların sonuçlarına göre transferi şekillendireceğiz. Görüştüğümüz oyuncular var ve süremiz de var.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER