AMELİYAT MASRAFLARINI KARŞILADIĞI FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİNİ TEK TARAFLI FESHETTİ

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbakırspor A.Ş, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan futbolcunun ameliyat olmasını sağladı. Kulübün bu davranışı örnek gösterilerek, hem futbolcuyu hem ailesini mutlu etti.

AMELİYAT MASRAFLARINI KARŞILADIĞI FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİNİ TEK TARAFLI FESHETTİ
 Sezon başında Nazilli Belediyespor’dan transfer edilen Ali Setirekli, iddiaya göre daha önce iki kez çapraz bağ ameliyatı oldu. Diyarbakırspor A.Ş’de sezonun ilk haftalarında eski sakatlığı nükseden Ali, yapılan tedavi ile kısa sürede sahalara döndü ancak sadece 6’sı lig olmak üzere 7 maçta 580 dakika sahada kalabildi.

İlk yarının sonunda eski sakatlığı nükseden ve tedavi ile düzelmeyen Ali’nin ameliyat olması gerektiğine karar verildi.

 

AMELİYAT MASRAFLARINI KARŞILADI

Sezonu kapatan ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ali’nin ameliyat olabilmesi için 30 bin TL’ye ihtiyaç vardı. Bu rakamın bir bölümünü TFF karşılarken, kalan bölümünü kulüp karşıladı. Bir çok kulüp bu gibi durumlarda futbolcuları mağdur edilirken, Yeşil-Kırmızılı kulüp, hem ameliyat masraflarını ödedi, hem de böyle durumlarda yasal olarak sözleşmeyi tek taraflı uzatma hakkına sahip olmasına rağmen Ali’nin 31 Mayıs 2015’te sona erecek sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti.

 

DOĞANCAN KILIÇ’A DA JEST YAPILMIŞTI

Diyarbakırspor A.Ş, geçen sezon da Kocaelispor maçında ayağı kırılan Doğancan Kılıç’ın ameliyat giderlerini karşılayarak sezon sonuna kadar olan alacaklarını ve oynamadığı halde prim ödemesi yaparak jestte bulunmuştu. Sezon sonunda futbola tekrar dönen Doğancan, şimdi 3.Lig 3.Grup lideri Ankara Demirspor’da futbol yaşantısına devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER