Anlaşma Yok

Diyarbakır büyükşehir belediyesi hafta içi yaptığı açıklamada iç transferde orta sahanın başarılı ismi serdar deniz ile anlaştıklarını açıklamışlardı.

Anlaşma Yok
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor hafta içi yaptığı açıklamada iç transferde orta sahanın başarılı ismi Serdar Deniz ile anlaştıklarını açıklamışlardı. Ancak futbolcunun menejeri yaptığı açıklamada herhangi bir kulüple anlaşmadıklarını belirterek kafaları karıştırdı.

Futbolcunun menajeri Mehmet Aksu, federasyona yatılacak 25 bin TL ile serbest kalacak olan Serdar ile PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Anada Demirspor ve Mersin İdmanyurdu’nun ilgilendiğini ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

KAMP YERİ BELLİ OLDU

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da yeni sezon kamp programı belli oldu.

İki etaptan oluşacak yeni sezon hazırlık kampı Kocaeli Kartepe'de yapılacak. Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, yaptığı açıklamada, Kocaeli Kartepe'de yapacakları yeni sezon hazırlık kampının iki etaplı olacağını belirterek şöyle konuştu:

KAMP YERİ TAMAM

"Kamp programımız belli oldu. Teknik heyetimizle yaptığımız görüşmelerin ardından birinci etap kamp çalışmalarımızın tarihini belirledik. Birinci etap kamp çalışmalarımız 29 Temmuz'da başlayacak ve 8 Ağustos'ta sona erecek. 3 günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için yine Kocaeli Kartepe'de toplanacağız. Bu kamp dönemimiz de 10 gün sürecek."
Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER