ASKF Ödül Dağıttı

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, düzenlediği gecede yılın şampiyon takımlarına kupa ve amatör spora hizmet eden spor adamlarına ödül verdi. Sitemizin yazarlarından Burhan Gül, amatöre hizmet ödülünü aldı.

ASKF Ödül Dağıttı
ASKF'DEN ÖDÜL GECESİ

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, düzenlediği gecede yılın şampiyon takımlarına kupa ve amatör spora hizmet eden spor adamlarına ödül verdi. Sitemizin yazarlarından Burhan Gül, amatöre hizmet ödülünü aldı.

GECEYE KATILIM YÜKSEK OLDU

 Diyarbakır’daki spor camiası Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun gecesinde buluştu.Bir düğün salonunda düzenlenen geceye Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, BDP İl  Başkanı Zubeyde Zümrüt,BDP İl Başkan Yardımcısı Emin Yılmaz , Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ, TFF  Bölge Müdürü Serkan Bayhan,Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Yeni Diyarbakırspor yöneticileri ile  amatör liglerde şampiyon olan  takımların temsilcileri katıldı.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan gecenin anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamada, “Diyarbakır’da sporun gelişmesi için çaba gösteren spor adamlarımızı ödüllendirmek ve spor taban birliklerini bir araya getirmek için böyle bir gece düzenledik. Gösterilen ilgi bizi çok mutlu etti. “ dedi.

KANSIZ :’DİYARBAKIR, SPORDA KABUĞUNU KIRIYOR’

Diyarbakır Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Diyarbakır’ın sporda çağ atladığını söyledi. “Böyle güzel bir gece düzenleyerek Diyarbakır taban spor birliklerini bir araya getirdiği için ASKF yöneticilerine teşekkür ediyorum. Özellikle barış süreciyle beraber son dönemlerde federasyonlarımızın Diyarbakır’da düzenlediği organizasyonlar çok önemlidir. Olimpik yüzme havuzumuz ve 6 bin kişi kapasiteli çok amaçlı spor salonumuz sayesinde artık kendimize uluslararası düzeyde organizasyonlar yapabilmekteyiz. Öyle İnanıyorum ki Diyarbakır spor çağ atlıyor” dedi.

BURHAN GÜL’E ‘AMATÖRE HİZMET ‘ ÖDÜLÜ

Daha sonra ödül törenine geçildi. 3.Lig’e çıkan Yeni Diyarbakırspor ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Yolspor’un yanı sıra mücadele ettikleri kategorilerde şampiyon olan amatör ve genç takımlara kupaları,amatör spora hizmet edenlere de plaketleri takdim edildi.Televizyon ve gazete yorumcuları arasında amatör spora hizmet ödülü arkadaşımız Burhan Gül’e verildi. Rahatsızlığından dolayı geceye katılamayan Gül’ün ödülünü Mehmet Yılmaz Bay aldı. Özgür Haber Gazetesi muhabiri Selim Kaya ise amatör spora en fazla katkı sunan spor muhabiri ödülüne layık görüldü.

Ödül ve kupaların dağıtımından sonra ses sanatçısı Ali Aktaş’ın bir birinden güzel Kürtçe ve Türkçe şarkıları eşliğinde halay çeken davetliler ilerleyen geç saatlere kadar eğlendi.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 01:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER