Askf'den Belediye Başkan Vekili Dağ'a Ödül

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Diyarbakır Şubesi tarafından her yıl spora yatırım yapan kişi ve kurumlara verilen “Sporun Enleri Ödülleri” bu yıl Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut ...

Askf'den Belediye Başkan Vekili Dağ'a Ödül
 Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Diyarbakır Şubesi tarafından her yıl spora yatırım yapan kişi ve kurumlara verilen "Sporun Enleri Ödülleri" bu yıl Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ'a verilecek.

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu ödül son üç yıldır Türkiye genelinde 81 ilde amatör spora hizmet edip tesisleşmede ve amatör spora katkı sunan kurum ve kişilere veriliyor. Ödül verilecek kişi ve kurumlar ile federasyonumuzun yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan oylamayla belirlenmekte. Bu yıl kente kazandırdığı spor tesisi ve amatör spora verdiği katkılardan dolayı Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ'a verme karara aldık."

Öte yandan "Sporun Enleri Ödülleri" 6 Aralık tarihinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve spor camiasının katılımıyla Antalya'da düzenlenecek törenle dağılacak.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2013, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER