ATATÜRK STADI SEZONA HAZIRLANIYOR

Son 26 yılda drenajı yenilenmediği için her sezon yapılan ek çalışmalarla maçların yapıldığı 55 yıllık Atatürk Stadı'nda zeminin sezona hazır olması için çalışmalar devam ediyor. Bozuk olan bölümleri ek çim takviyesi ile yenilenen ve her gün sulama yapılan zeminde gelecek hafta uzayan çimlerin kesileceği kaydedildi.

ATATÜRK STADI SEZONA HAZIRLANIYOR
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, 30 Ağustos Pazar günü burada saat 16.30'da oynanacak Diyarbekirspor-Payasspor maçı öncesinde statta sorun kalmayacağını dile getirdiler.

KULÜPTEN VALİLİK VE GENÇLİK SPOR’A TEŞEKKÜR

Yetkililer,”Hafta başında mühendis ve teknik elemanlar gözetiminde statta kontroller yapılacak. Stadın var olan eksiklerini gidermek için elimizden geleni yapıyoruz.” dediler.

Diyarbekirspor olarak stadın yeni sezona yetiştirilmesi çalışmalarından dolayı Vali Hüseyin Aksoy,Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ve stat çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

SON KEZ MAÇLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Şanlıurfa yolunda inşaatı devam eden yeni stat karşılığında TOKİ’ye devredilen ve TOKİ’nin de özel bir firmaya sattığı Atatürk Stadı,büyük ihtimalle son kez maçlara ev sahipliği yapacak. Diyarbekirspor’umuzun maçlarını oynayacağı başka bir stat olmadığı için bu yıl da yıkımı ertelenen stadın sezon sonunda yıktırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2015, 20:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER