Atletizm Kulübü Diyarbakır'dan Kupa ile Döndü

Atletizm Federasyonu tarafından önceki gün Diyarbakır’da düzenlenen Kulüplerarası Güneydoğu Anadolu Bölgesel Küçükler Yıldızlar Kros Ligi Şampiyonası'nda Mardin Atletizm Spor Kulübü bölge üçüncüsü oldu.

Atletizm Kulübü Diyarbakır'dan Kupa ile Döndü
Atletizm Federasyonu tarafından önceki gün Diyarbakır’da düzenlenen Kulüplerarası Güneydoğu Anadolu Bölgesel Küçükler Yıldızlar Kros Ligi Şampiyonası'nda Mardin Atletizm Spor Kulübü bölge üçüncüsü oldu. 22 kulübün katıldığı turnuvada Mardin Atletizm Spor Kulübü 4 takım ve 24 sporcu ile Mardin’i temsil etti.

Kulüp Başkanı Mehmet Münir Cura, kros yarışmalarında elde edilen başarılı çalışmaların gençlere verilen önemi ortaya çıkardığını belirterek, bunun meyvesini ise Diyarbakır’da düzenlenen Kulüplerarası Güneydoğu Anadolu Bölgesel Küçükler Yıldızlar Kros Ligi Şampiyonası'nda Mardin Atletizm Spor Kulübü'nün bölge üçüncüsü olarak gösterdiğini belirtti.
Mardin Belediye Başkanı Sayın Mehmet Beşir Ayanoğlu’nun kros parkurunun yapılması, tüm amatör sporculara tahsis edilmesi ve sporculara destek verilmesinin kendilerini başarıya teşvik ettiğini belirten Cura, "Çalışmalarımıza, altyapıya destek sunan Mardin Valiliği ve SODES birimine, kulüp antrenörlerine ve gönüllü olarak derneğimiz çalışanlarımızı destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam etmeyi arzuluyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER