AYTEKİN YILDIRIM, ELBAKSPOR ANTRENÖRÜ

Diyarbakırlı antrenör Aytekin Yıldırım,BAL’da şampiyonluk mücadelesi veren Elbakspor’un Sportif Direktörü oldu. Yıldırım,”Hedefimiz ilçemizin 3.Lig özlemine son vermektir” dedi.

AYTEKİN YILDIRIM, ELBAKSPOR ANTRENÖRÜ
 BAL 1.Grup’ta zirve mücadelesi veren Van Elbakspor’un sportif direktörlüğüne tanıdık bir isim getirildi. Daha önce Diyarbekirspor,Diyarbakır 1968 ve 12 Bingölspor gibi takımlarda antrenörlük yaparak başarılı olan Aytekin Yıldırım, Başkale ilçesinin temsilcisine sportif direktör oldu. Kendisine bu imkanı tanıyan Başkale Ticaret Odası Başkanı Rıdvan Sarı ve Elbakspor yönetimine teşekkür eden Yıldırım, ilçenin 3.Lig özlemine son vermek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Yıldırım,”Rıdvan başkan Elbakspor için büyük şanstır. Takımın başarısı için maddi ve manevi olarak ne gerekiyorsa yapıyor. Kulüp yönetimi de özveri ile çalışıyor. Bu güzel ekiple çalışmak bizim için şeref olacak.Elbakspor’un hedefi önce grup birincisi olmak,ardında da Play-Off aşamasını geçerek 3.Lig’e çıkmaktır. Kamp çalışmalarına bugün Antalya’da başlayacağız. Zaten iyi bir kadromuz var,bu kadroya gerekli takviyeleri yapacağız. Başarı için ne gerekiyorsa yerine getireceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER