AZAD ÖZGEZER, TAKIMININ DEĞİŞMEZİ

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un Coca – Cola Akademi ligi Çukurova grubunda mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un alt yapı takımlarından U – 15 takımının değişmezi Azad Özgezer,gelecek vaad ediyor.

AZAD ÖZGEZER, TAKIMININ DEĞİŞMEZİ
 Oynadığı futboluyla,serin kanlılığıyla takımının değişmez defans oyuncusu olan Azad Özgezer , teknik heyitinin gözdesi oldu.

Genç futbolcu yaptığı açıklamada, “ 5 yıldır okul takımıyla başlayıp futbol oynuyorum. Futbol sevgim küçük yaşkan beri başladı. Bu tutkumdan vaz geçeceğimi zannetmiyorum. Her geçen gün daha iyi bir peformans sergilediğimin farkındayım. Futbol bir nevi
  okul ile birlikte benim her şeyim oldu. Futbol topuyla saha içiresinde buluştuğumuzuda bambaşka oluyorum. Bunun fazsayıla farkındayım. Hocalarımın bana saha içerisinde verdikleri görevleri harfiyen yerine getirmeye büyük gayret gösteriyorum, saha içerisinde mevkim sağ bektir. Görev adamı olduğum için vazifemi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.

İlk hedefim formasını şu anda giydiğim Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un A takımına yükselebilmek. Daha sonrada Fenerbahçe foramasını giyebilmektir “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER