AZİZ YILDIRIM BABA OCAĞINDA

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ilk kez geniş kapsamlı şekilde çıkarma yaptığı memleketi Diyarbakır’da büyük ilgi gördü

AZİZ YILDIRIM BABA OCAĞINDA
 Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ilk kez geniş kapsamlı şekilde çıkarma yaptığı memleketi Diyarbakır’da büyük ilgi gördü.Davul zurna ile karşılanan Yıldırım,köy okuluna ziyarette bulundu, toplantılara katıldı. Yıldırım,9 Mayıs’taki kupa finalinin yeni Diyarbakır stadının açılışına denk getirilmesinin çok anlamlı olduğunu dile getirdi,ilgiden dolayı keyifli anlar yaşadı.

‘Memleketine Hoş Geldin’ Pankartı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Diyarbekirspor'un daveti üzerine geldiği memleketi Diyarbakır'da, "Memleketine hoşgeldin" pankartı ve davul zurna ile karşılandı,büyük ilgi gördü, ziyaretlerde bulundu,toplantılara katıldı.

Aziz Yıldırım ve bazı yönetim kurulu üyelerini havalimanında, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, Diyarbekirspor Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, Diyarbekirspor yöneticileri ve taraftarları karşıladı. "Memleketine hoşgeldin" yazılı pankart ve davul-zurna ile karşılanan Yıldırım'a taraftarlar çiçekler verdi,sevgi gösterilerinde bulundu.

KÖY OKULUNA BASKETBOL POTALARI

Merkez Sur ilçesine bağlı Soğanlı  Soğanlı köyündeki okulun pota açılışına katılan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindekiler, köyde Fenerbahçe marşıyla karşılandı,köy halkı programa yoğun ilgi gösterdi.

'1907 okulda 1907 pota' projesi kapsamında Soğanlı İlkokulu'nda 2 potanın açılışını yapan Başkan Yıldırım, bu projede amaçlarını çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu ifade ederek, 9 Mayıs'ta Diyarbakır'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde kupayı kazanacaklarını söyledi.

‘DİYARBAKIR BENİM MEMLEKETİM’

Diyarbakır’ın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını belirten Yıldırım,”Burası benim memleketim. Sporda da her alanda da iyi yere gelmesini isterim. Diyarbakır'da 280 adet pota daha yapacağız. Çocuklarımızı spora yönlendirmek ve bu sporu yaparken kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için bu projeyi Türkiye çapında ulaştırmaya çalıştık. Bugüne kadar 500'den fazla okulda bu projeyi yerine getirdik. Bu projeye destek olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Kısa sürede potaları getireceğiz. 9 Mayıs'taki Ziraat Türkiye Kupası finalini Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, kazanıp burada kupayı da kaldırırız"dedi.

YOĞUN İLGİ SEVİNDİRDİ

Yıldırım, bir kafede düzenlenen öğle yemeği ve temsilci üye programına katıldı. Burada büyük ilgi gören Yıldırım, taraftarlarla ve hemşerileriyle resimler çektirdi, forma imzaladı.

Yıldırım, gün içinde kentteki resmi kurumları ziyaret etti, özel bir okulda düzenlenen programa katıldı. İlk kez kendi memleketinde bu kadar geniş kapsamlı programa katılan Aziz Yıldırım’ın gösterilen ilgiden dolayı bir hayli keyifli olduğu dikkat çekti. Yıldırım, akşam da kentteki spor adamları,iş dünyası ve farklı kesimlerin katılacağı yemekli programda hemşerileriyle bir araya gelecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER