AZİZ YILDIRIM DİYARNAKIR’DA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞACAK

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, memleketi Diyarbakır’da hemşerileriyle bir araya gelecek

AZİZ YILDIRIM DİYARNAKIR’DA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞACAK
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, memleketi Diyarbakır’da hemşerileriyle bir araya gelecek.

 

Yıldırım,Baba Diyarına Geliyor

Diyarbekirspor Başkanı Kadayıfçıoğlu, 4 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek buluşmaya kent dinamikleri ve bileşenlerinin katılacağını söyledi. Kadayıfçıoğlu,”Aziz başkan kentimiz için bir değerdir. Kendisine olan desteğimizi ifade edeceğiz” dedi.

 

Diyarbakır’a Çıkarma Yapıyor

Mayıs ayında yapılacak Fenerbahçe olağan kongresinde rakibi Ali Koç’a karşı yeniden başkan olmak için yarışacak olan Aziz Yıldırım, hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor. Daha önce Ankara ve İstanbul’da Diyarbakırlı iş adamları ve önde gelen isimlerle bir araya gelerek toplantılar alan Aziz Yıldırım, şimdi de memleketi Diyarbakır’a çıkarma yapacak. 4 Nisan Çarşamba günü Diyarbakır’a gelecek olan Yıldırım, burada kent yöneticileri, kentin spor ve iş dünyası bileşenleri ,sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katılacağı toplantılar yapacak.

 

Yıldırım’a Tam Destek Verilecek

Yoğun geçecek günün sonunda Diyarbekirspor kulübünün ev sahipliğinde Aziz Yıldırım ve diğer konukların onuruna yemek verilecek. Geniş katılımlı yemeğe bir çok kesimden önemli isimler katılarak dayanışma sağlanması bekleniyor. Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, hemşerileri olan Aziz Yıldırım’ı  memleketinde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederek kendisine olan desteklerinin tam olduğunu söyledi.

 

Nihat Özdemir de Gelecek

Kadayıfçıoğlu,”Aziz Yıldırım Diyarbakır ve bölgemizin önemli bir değeridir. Kendisi ile her zaman gurur duyuyoruz. Daha önce kendisinin organize ettiği toplantılara katıldık. Şimdi memleketine geliyor. Kendisini burada görmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Hemşerileri olarak kendisine tam destek verdiğimizi ortaya koyacağız,bunu hissettireceğiz” dedi.

Yıldırım’la beraber Diyarbakırlı olan Fenerbahçe eski başkan vekili Nihat Özdemir’in de Diyarbakır’a geleceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER